Ενθουσιασμός για την επιστρΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ"

ΟΦΗ
Ενθουσιασμός για την επιστρΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για την σαββατιάτικη (19:15) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την επανέναρξη της Super League 1 που θα τον βρει το Σάββατο στις 19:15 να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα αλλά κυρίως το πρώτο φετινό παιχνίδι στο ανακαινισμένο «Γεντί Κουλέ» έχουν φέρει μεγάλο ενθουσιασμό και με τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΟΦΗ πάει φουλ για τη νίκη που θα τον εδραιώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η μοναδική απουσία από τα πλάνα του Γιώργου Σίμου είναι αυτή του τραυματία Φερέιρα Σόουζα ενώ στην αποστολή που ανακοινώθηκε βρίσκονται και τα τελευταία χρονικά αποκτήματα του ΟΦΗ, οι Κουτρουμπής και Στάικος.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Σίμος είναι οι Σωτηρίου, Whalley, Μαρινάκης, Braun, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Mellado, Neira, Sakor, Στάικος, Semedo, Τσιλιανίδης, Nabi, Figueiredo, Μάνος, Vaz.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας αναφέρθηκε στο θετικό ξεκίνημα και στη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής και τόνισε ότι άπαντες ανυπομονούν να παίξουν για πρώτη φορά φέτος στο σπίτι της ομάδας, το Γεντί Κουλέ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News