ΟΦΗ

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Να ξεκινήσουμε με το δεξί στο σπίτι μας…

Μήνυμα ενόψει του αυριανού ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Παναιτωλικό…

Τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την ποδοσφαιρική ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της, καλεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: "Τα παιδιά του ΟΦΗ (μας) έδειξαν στα δυο πρώτα παιχνίδια ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις φέτος, για να έχει η ομάδα μας, μια καλή σεζόν.Ας τους δείξουμε και εμείς με την δυναμική παρουσία μας στο γήπεδο, αγάπη και στήριξη στην προσπάθεια που κάνουν".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Φίλοι του ΟΦΗ,
Η ομάδα μας το Σάββατο (14/9, 7.15μμ), κάνει πρεμιέρα στο γήπεδο μας, με ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.
Έχοντας ήδη κάνει ένα πολύ θετικό ξεκίνημα, με δυο σημαντικά αποτελέσματα εκτός έδρας με Αρη (1-1) και Παναθηναϊκό (1-3), ο στόχος είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί στο σπίτι μας και να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και ελπίδα, για μια καλή συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Καλή Χρονιά και Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ μας!
ΥΓ1: Δεν ξεχνάμε την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ, για να βγάλουμε το εισιτήριο μας. Το κόστος της είναι 10 ευρώ και τα έσοδα πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ως αντιστάθμισμα των νόμιμων ποσοστών που θα έπρεπε να λαμβάνει, για τις ανάγκες των τμημάτων του. Η καταβολή του ποσού είναι εφ’ έπαξ και ισχύει όλο το χρόνο. Οσοι έχετε προμηθευτεί την Κάρτα Φίλου, θα επιδεικνύετε την απόδειξη πληρωμής, που έχετε λάβει και τον αριθμό κάρτας φίλου”.

Σχόλια