Κοροβέσης: «Με το… δεξί στην έδρα μας»

Ποδόσφαιρο
Κοροβέσης: «Με το… δεξί στην έδρα μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εκ των αρχηγών  του ΟΦΗ μίλησε για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό

Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν νικηφόρα τις εντός έδρας υποχρεώσεις είναι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, πρώτη εντός έδρας για την εφετινή σεζόν.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο της διακοπής: «Υπήρχε η διακοπή και θα παίξουμε μετά από 15 μέρες, όμως κάναμε τα φιλικά παιχνίδια. Αναλύσαμε τα προηγούμενα ματς και είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι μας έκανε καλό αυτό το διάστημα. Η ομάδα έδειξε σοβαρότητα και αντιμετώπισε τους φιλικούς αγώνες σαν επίσημους. Βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό είναι κάτι που κρατάμε».

Για την ομάδα του Παναιτωλικού πρόσθεσε: «Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογους παίκτες. Εμείς βέβαια θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να προσφέρουμε  καλό ποδόσφαιρο. Να το ευχαριστηθούμε εμείς και ο κόσμος, με στόχο πάντα τη νίκη».

Τέλος, τόνισε για την προσέγγιση του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τους Αγρινιώτες: «Το δεύτερο μπαράζ με τον Πλατανιά ήταν με συνθήκες πίεσης. Ο αγώνας που έρχεται είναι ο επόμενος στην έδρα μας, αλλά με εντελώς διαφορετική κατάσταση. Είμαστε απελευθερωμένοι και πάμε να επιβάλλουμε το δικό μας κυρίαρχο παιχνίδι, ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί εντός έδρας, όπως τελειώσαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News