Επαγγελματίας στον ΟΦΗ ο Σουρνάκης

ΟΦΗ
Επαγγελματίας στον ΟΦΗ ο Σουρνάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμβόλαιο δύο ετών υπέγραψε ο νεαρός μέσος…

Ένα νέο βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία κάνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιώργος Σουρνάκης που υπέγραψε σήμερα διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Υπερήφανος δήλωσε ο ποδοσφαιριστής που κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σουρνάκης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας δυο ετών.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός μέσος, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2021, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο ΟΦΗ. Είναι η ομάδα που μεγάλωσα μαζί της, καθώς από πολύ μικρός πήγαινα στο γήπεδο ως φίλαθλος.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύθηκαν και συνέβαλαν στο να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Στόχος μου είναι να δουλεύω καθημερινά στο 100% και να βελτιώνομαι διαρκώς μέσα από την προπόνηση, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News