ΟΦΗ

Στη NOVA επίσημα τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΦΗ

Φινάλε στο… τηλεοπτικό σίριαλ του καλοκαιριού για την κρητική ΠΑΕ

Ο ΟΦΗ έγινε η τελευταία ομάδα που έκλεισε την τηλεοπτική της στέγη καθώς επισημοποιήθηκε η συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι NOVA για τους εντός έδρας αγώνες στην Super League.

Οι πληροφορίες λένε ότι η συμφωνία είναι ύψους 1,9 εκ. ευρώ άρα καθαρά θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1,5 εκ. ευρώ. Δηλαδή σχεδόν διπλασιάζονται τα έσοδα από τα τηλεοπτικά σε σχέση με την περσινή περίοδο καθώς ο ΟΦΗ είχε πάρει καθαρά 800 χιλ. ευρώ. Η ανακοίνωση για την συνεργασία ΠΑΕ ΟΦΗ και NOVA αναφέρει:

«Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής  συνεργασίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες των «Ομιλητών» στους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. 

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με κορυφαίες  ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν».

Σχόλια