Κρατά ρυθμό, δοκιμάζει πρόσωπα ο Σίμος

ΟΦΗ
Κρατά ρυθμό, δοκιμάζει πρόσωπα ο Σίμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ στις 17:00 με Πλατανιά στο Παγκρήτιο σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών

Με το δεύτερο φιλικό κόντρα στον Πλατανιά ο ΟΦΗ αναπληρώνει το κενό της διακοπής στην Super League θέλοντας να κρατήσει τον καλό ρυθμό με τον οποίο ξεκίνησε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το φιλικό θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο με ώρα έναρξης στις 17:00 το απόγευμα ενώ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον φίλαθλο κόσμο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σίγουρα δίνεται ξανά η ευκαιρία στον Γιώργο Σίμο να κάνει κάποιες δοκιμές, ενώ το σημερινό παιχνίδι θα βοηθήσει στην αγωνιστική προσαρμογή των δύο τελευταίων αποκτημάτων της ομάδας, Κουτρουμπή και Στάικου. Μάλιστα οι δύο παίκτες είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής την περασμένη Τετάρτη στα Χανιά ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να αγωνιστούν για περισσότερα λεπτά.

Στη διάθεση του προπονητή τους δεν θα βρίσκονται ο Φερέιρα, που τραυματίστηκε στο φιλικό των Χανίων αλλά και ο Γιαννούλης που παραμένει εκτός προπονήσεων μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στην αποστολή δε συμπεριλαμβάνεται ο Μεγιάδο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για λόγους προφύλαξης έμεινε εκτός αποστολής, ενώ για λόγους ξεκούρασης έμεινε εκτός και ο Δημήτρης Μάνος.

Μετά την χθεσινή προπόνηση, ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά.

Αυτοί είναι οι: Σωτηρίου, Whalley, Μαρινάκης, Braun, Νάστος, Sakor, Neira, Nabi, Τσιλιανίδης, Semedo, Figueiredo, Vaz, Περδίκης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Ντίνας, Κουτρουμπής, Στάικος, Σουρνάκης, Κοροβέσης, Νοικοκυράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News