Σήμερα στο Μάλεμε το φιλικό Πλατανιάς – ΟΦΗ

ΟΦΗ
Σήμερα στο Μάλεμε το φιλικό Πλατανιάς – ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκανάρουν» ελεύθερους ποδοσφαιριστές στην ομάδα του Ηρακλείου…

Σε δύο μέτωπα κινούνται στον ΟΦΗ την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Από τη μία η αγωνιστική προετοιμασία, κι από την άλλη η κινητικότητα που υπάρχει σε μεταγραφικό επίπεδο.

Στο δεύτερο σκέλος, οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου εξετάζουν διεξοδικά κάποιες περιπτώσεις από την αγορά των ελεύθερων, όμως προς το παρών δεν έχει προκύψει κάτι.

Με δεδομένο ότι δε θα γίνει μεταγραφή απλά για να γίνει, προχωρημένες συζητήσεις με κάποιο υποψήφιο, θα υπάρξουν μόνο αν καλύπτει τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία μέρα των μεταγραφών, πολλές ομάδες… ξεφορτώθηκαν συμβόλαια. Αυτό σημαίνει ότι οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές αυξήθηκαν κατά πολύ και έτσι οι Κρητικοί «σκανάρουν» τις πιο… φρέσκιες περιπτώσεις. Μένει να δούμε αν θα προκύψει τις επόμενες μέρες κάποιος ποδοσφαιριστής, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της κρητικής ομάδας.

Σήμερα (18:00) με Πλατανιά

Αγωνιστική δράση σήμερα για τον ΟΦΗ, που χθες ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την πρώτη φιλική αναμέτρηση με τον Πλατανιά, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση πρωί και απόγευμα, ενώ από τις επιλογές του Γιώργου Σίμου, φαίνεται η χρησιμότητα της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Γιώργο Κουτρουμπή και Πασχάλη Στάικο, ενώ ταυτόχρονα θα τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών που δεν έπαιξαν πολύ στα δύο πρώτα ματς της σεζόν.

Στο… απουσιολόγιο είναι οι τραυματίες Γιαννούλης και Κοροβέσης, αλλά και οι Μεγιάδο, Σωτηρίου, μαζί με τον ανέτοιμο Μίγγο.

Στην αποστολή μετέχουν 24 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο νεαρός ακραίος μπακ της Κ19, Γιώργος Μακρυδάκης.

Αναλυτικά: Γούολι, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο, Μάνος, Φερέιρα, Βαζ, Περδίκης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Ντίνας, Κουτρουμπής, Στάικος, Νοικοκυράκης, Μακρυδάκης, Σουρνάκης και Καλαϊτζάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News