Τρίτο σερί διπλό για ΟΦΗ με Παναθηναϊκό

ΟΦΗ
Τρίτο σερί διπλό για ΟΦΗ με Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο στατιστικό στις τελευταίες αναμετρήσεις του ΟΦΗ με το «τριφύλλι»

Ένα απίστευτο σερί τρέχει πλέον ο ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού, αφού το 1-3 στο ΟΑΚΑ ήταν το τρίτο σερί διπλό για την κρητική ομάδα απέναντι στο «τριφύλλι».

Και λέμε απίστευτο διότι μέχρι τις 19 Οκτωβρίου του του 2014, όταν ο ΟΦΗ με γκολ του Μακρή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε με 1-2 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας η προϊστορία από το 1969 που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά ήταν συντριπτικά με το μέρος των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος μετρούσε μέχρι τότε 31 νίκες, 7 παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα, ενώ μόνο μία φορά οι Κρητικοί είχαν φύγει με το διπλό στο απίστευτο 2-5 της σεζόν 1987-88, με τα τέρματα να είναι 97-33!

Από εκεί λοιπόν που οι «ομιλίτες» είχαν μόλις μία νίκη σε 39 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο, πλέον μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες στο πράσινο σπίτι, αφού μετά από εκείνο το 1-2, ακολούθησε το 1-3 της περσινής περιόδου, αλλά και το νέο 1-3 στην δεύτερη αγωνιστική της φετινής Super League.

Μάλιστα αν προσθέσουμε και το 2-1 για το Κύπελλο, τον Νοέμβριο του 2016 και το 3-1 στον αγώνα του Ηρακλείου στο περσινό πρωτάθλημα, τότε στα τελευταία έξι παιχνίδια είναι πέντε οι νίκες του ΟΦΗ επί του τριφυλλιού, κάτι που παγιώνει μία σχέση κυριαρχίας των Κρητικών στο συγκεκριμένο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News