Οριστική συμφωνία με Σαλίμι, τα τελικά βήματα για τη μεταγραφή!

Ποδόσφαιρο
Οριστική συμφωνία με Σαλίμι, τα τελικά βήματα για τη μεταγραφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το επόμενο 10ημερο το ρόστερ του ΟΦΗ θα έχει την τελική του μορφή

Λιγότερες από 15 ημέρες απομένουν για να «φύγει» και ο Αύγουστος, ενώ μαζί του θα «κλείσει» και η μεταγραφική περίοδος.

Έτσι, στον ΟΦΗ πατάνε το… γκάζι για τις επόμενες προσθήκες και όλα δείχνουν ότι ο Ιμάν Σαλίμι είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα του Ηρακλείου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό και υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα στο διαδικαστικό κομμάτι, αφού έχει αποφασιστεί να καταβληθεί στην Τράκτορ Σάζι η ρήτρα αγοράς του παίκτη.

Μάλιστα, η ρήτρα αγοράς δεν είναι όσο υψηλή αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη χώρα της Ασίας, αφού υπάρχει συγκεκριμένη οικονομική πολιτική στον ΟΦΗ και δε θα έμπαινε στη διαδικασία αγοράς με ένα ποσό που θα έφτανε το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η προσπάθεια εντείνεται λοιπόν από τους διοικούντες, ώστε να επιλυθούν δύο βασικά ζητήματα. Το ένα είναι ο τρόπος πληρωμής, αφού στο Ιράν υπάρχει θέμα με τα εμβάσματα και έτσι γίνονται συζητήσεις για τον εναλλακτικό τρόπο.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τη βίζα του Σαλίμι, καθώς στις χώρες αυτές είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και έτσι ξεκίνησαν ήδη οι απαραίτητες ενέργειες. Χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, όμως στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι σύντομα θα έχουν δοθεί οι απαραίτητες λύσεις, ώστε να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις και για τον έτερο κεντρικό αμυντικό. Τα στελέχη των Κρητικών δεν έχουν εστιάσει μόνο σε μία περίπτωση, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν πρόκειται για ελεύθερους παίκτες.

Έτσι, απαιτούνται διαπραγματεύσεις και με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος. Αυτό δεν αγχώνει τους ανθρώπους της ομάδας, που πρωτίστως ενδιαφέρονται να προσθέσουν τους κατάλληλους παίκτες στο έμψυχο δυναμικό.

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν χθες στο Παγκρήτιο και παρακολούθησε το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη από την εξέδρα, όμως αφού πάει στην Αθήνα για τα διαδικαστικά, αναμένεται την Δευτέρα πίσω για… μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News