Σίμος: «Είχαμε καλά στοιχεία και συνεχίζουμε τη δουλειά»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Είχαμε καλά στοιχεία και συνεχίζουμε τη δουλειά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών ο 41χρονος τεχνικός

Ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Εργοτέλη, έβγαλε πολλά από τα στοιχεία που δουλεύει ο Γιώργος Σίμος με τους ποδοσφαιριστές.

Ο 41χρονος τεχνικός ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ πρόσθεσε ότι από Δευτέρα τους περιμένει πολύ δουλειά ενόψει Άρη.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ένας χρήσιμος και αναγκαίος αγώνας οκτώ μέρες πριν την έναρξη. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, όμως μετά βρήκαμε τα πατήματα μας. Είδαμε καλά στοιχεία, αλλά και στοιχειά που από Δευτέρα πρέπει να βελτιώσουμε. Θα δουλέψουμε και σε αυτά τα σημεία, αλλά και για να είμαστε έτοιμοι ενόψει Άρη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Γίνονται προσπάθειες από τη διοίκηση και περιμένουμε τα νεότερα για δύο στόπερ. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή».

Για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα ενόψει της πρεμιέρας στην Super League 1: «Επιλέξαμε 15-16 παίκτες για να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής. Θέλουμε να επιλέξουμε τους καλύτερους, με λογική και δικαιοσύνη για την έναρξη της σεζόν. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για μια ομάδα να υπάρχει συναγωνισμός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News