Καθοριστικές επαφές στον ΟΦΗ για τα ανοιχτά μέτωπα

Ποδόσφαιρο
Καθοριστικές επαφές στον ΟΦΗ για τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένονται εξελίξεις για τις μεταγραφές και τα τηλεοπτικά

Σε περίπου 15 ημέρες έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League και ζητούμενο για τον ΟΦΗ είναι η ετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα.

Στα αγωνιστικά η δουλειά από το Σίμο και τους παίκτες συνεχίζεται με την ίδια ένταση καθημερινά, ενώ το βάρος έχει «πέσει» και στην συμπλήρωση του ρόστερ.

Τα κομμάτια που λείπουν από το… παζλ είναι ένας τερματοφύλακας και δύο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ στην ομάδα του Ηρακλείου τηρούν στάση αναμονής για τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Σε ότι αφορά για τις βασικές ανάγκες, έχουν καθημερινές επαφές για τους «στόχους». Αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με τις ομάδες που ανήκουν οι ποδοσφαιριστές, αφού γίνεται προσπάθεια να βρεθεί «φόρμουλα» συμφωνίας.

Για το κέντρο της άμυνας ο Ιμάν Σαλίμι είναι διακαής πόθος και οι Κρητικοί προσπαθούν να κάμψουν την… αντίσταση της Τράκτορ Σάζι. Φαίνεται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο δύσκολα θα υπάρχει οριστική εξέλιξη, όμως οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Επίσης, στην τελική ευθεία είναι και η περίπτωση ξένου τερματοφύλακα, για τον οποίο στον ΟΦΗ περιμένουν να ανάψει το «πράσινο φως» από την ομάδα του.

Από κει και πέρα, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν συζητήσεις και για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα, που θα αποτελέσει ουσιαστικά την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της πρεμιέρας. Το πιθανότερο είναι ότι στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα προγραμματιστεί ένα παιχνίδι, που θα δώσει την ευκαιρία στον Γιώργο Σίμο για χρήσιμα συμπεράσματα.

Το εξωαγωνιστικό θέμα που «καίει» έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά. Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται στην Αθήνα, όπου γίνονται από ότι φαίνεται οι τελικές επαφές με Nova και ΕΡΤ. Με το χρόνο να «τρέχει» και το θέμα αυτό αναμένεται να «κλείσει» σύντομα, αφού βρισκόμαστε προ των πυλών για την έναρξη για της νέας σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News