Ήττα για ΟΦΗ 1-0 από Αλ Φέιχα αλλά με θετικό πρόσημο

ΟΦΗ
Ήττα για ΟΦΗ 1-0 από Αλ Φέιχα αλλά με θετικό πρόσημο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο του φιλικό έδωσε σήμερα ο ΟΦΗ στην Ολλανδία, αύριο επιστρέφει στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε σήμερα στο 7ο και τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία την Αλ Φέιχα από την Σαουδική Αραβία και ηττήθηκε με 1-0.

Έτσι έκλεισε την προετοιμασία του με απολογισμό έξι ήττες και μόλις μία νίκη, αυτή στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Σήμερα ο Γιώργος Σίμος χρησιμοποίησε παίκτες κυρίως αναπληρωματικούς, με την εικόνα να είναι θετική, καθώς ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλός και είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει…

Την 11άδα του ΟΦΗ αποτέλεσαν οι: Δερμιτζάκης, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Περδίκης, Μπολάκης, Σουρνάκης, Οικονόμου, Νοικοκυράκης, Βαζ, Φερέιρα, Πέρσον. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καλαϊτζάκης, Σαμίρ Ναμπί, Μπράουν, Μάνος, Ντίνας, Σηφάκης.  

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (Σακόρ, Νάστος, Νέιρα, Σεμέντο, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Σάσι, Μεγιάδο, Κοροβέση) έκαναν το πρωί προπόνηση.

Το γκολ που έκρινε το νικητή του φιλικού σημειώθηκε σχετικά νωρίς, στο 17’ με σκόρερ της Αλ Φέιχα τον Νίτου που εκμεταλλεύτηκε λάθος στα μετόπισθεν του ΟΦΗ. Στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και είχε δοκάρι στο 54’ με τον Περδίκη αλλά και άλλες καλές ευκαιρίες με Μάνο, Φερέιρα και Σουρνάκη. Αξιοσημείωτο γεγονός του φιλικού ήταν και το σκληρό παιχνίδι από τους Σαουδάραβες που έφερε και ένταση…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News