Έχασε και στο τελευταίο φιλικό με Βίλεμ 2-1 ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Έχασε και στο τελευταίο φιλικό με Βίλεμ 2-1 ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απολογισμό πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών στο εξωτερικό

Παρότι οι αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι τον βοήθησαν ώστε να έχει καλύτερη απόδοση, εντέλει ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα. Έτσι στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Βίλεμ. Έτσι ο κύκλος των φιλικών στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε με απολογισμό πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια και μοναδική νίκη αυτή κόντρα στην Άντερλεχτ.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε μάλιστα στο βασικό σχήμα τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρότι βρίσκεται μόλις δύο ημέρες με την ομάδα στην Ολλανδία. Τερματοφύλακας αγωνίστηκε ο Σωτηρίου, στο κέντρο της άμυνας για άλλο ένα ματς οι Γιαννούλης και Νάστος και δεξί μπακ ο Μαρινάκης. Στη μεσαία γραμμή ήταν η τριάδα των Σακόρ, Μεγιάδο και Νέιρα και την επιθετική γραμμή αποτελούσαν οι Σεμέντο (αριστερά), Τσιλιανίδης (δεξιά) και φορ ο Μάνος. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κοροβέσης, Σασί, Μπράουν, Φερέιρα, Βαζ. 

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 41’ με πανέμορφο γκολ του Σεμέντο, ο οποίος ήταν για ακόμη ένα φιλικό εκ των κορυφαίων, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και ο Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ. Στο β’ ημίχρονο η Βίλεμ ανέτρεψε το σκορ. Στο 67’ με κεφαλιά του Κουλιμπαλί ήρθε η ισοφάριση και ο σκόρερ κέρδισε πέναλτι στο 80’ με τους παίκτες του ΟΦΗ να διαμαρτύρονται για «θέατρο» του Κουλιμπαλί. Η διαιτητική απόφαση δεν άλλαξε και με το εύστοχο πέναλτι με σκόρερ τον Βρουσάι, που έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Βίλεμ από τον Ολυμπιακό, διαμορφώθηκε το 2-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News