Τελευταίο τεστ στην Ολλανδία και κρίσιμες αποφάσεις

ΟΦΗ
Τελευταίο τεστ στην Ολλανδία και κρίσιμες αποφάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ παίζει στις 15:30 με Βίλεμ ενώ τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Σίμος αποφασίζει για μεταγραφές και αποχωρήσεις

Στην τελική της ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ στο εξωτερικό, καθώς στις 15:30 (ώρα Ελλάδας) θα δώσει το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους αντιμετωπίζοντας την Βίλεμ.

Ένα τεστ υψηλών απαιτήσεων για τον ΟΦΗ καθώς θα βρει απέναντί του μια ομάδα που σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Ολλανδίας (παίζει την Παρασκευή με την Τσβόλε) ενώ πέρυσι είχε αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας. Μάλιστα, σήμερα ήταν να γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις παράλληλα με το φιλικό αλλά ακυρώθηκαν καθώς αναμένεται άστατος καιρός και βροχοπτώσεις.

Ωστόσο, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ θα πρέπει σαφώς να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με το φιλικό της Πέμπτης με την Έμεν και να δείξει περισσότερα πράγματα. Ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να παρατάξει παίκτες στους οποίους υπολογίζει ως βασικές μονάδες την ερχόμενη σεζόν. Όσον αφορά παίκτες που έρχονται ως δεύτερες λύσεις, ήδη πήραν τις ευκαιρίες τους, κάποιοι έδειξαν ότι μπορούν να έχουν θέση στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ αλλά η θέση κάποιων άλλων κρίνεται επισφαλής.

Η ενίσχυση του ρόστερ του ΟΦΗ το αμέσως προσεχές διάστημα θεωρείται δεδομένη. Η απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη για την επιθετική γραμμή καθυστερεί αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί και αυτό θα γίνει μόλις ο Ηρακλειώτης φορ λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Η απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη θα αφήσει σίγουρα πολύ πίσω την περίπτωση του Σουηδού Έρικ Πέρσον, που είχε σκαμπανεβάσματα στην προετοιμασία και πολύ δύσκολα θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ.

Στην αμυντική γραμμή, έχουν ήδη εντοπιστεί οι παίκτες που θα στελεχώσουν το κέντρο της άμυνας και θα πλαισιώσουν τον Γιαννούλη, ο οποίος έχει μονιμοποιηθεί ως σέντερ μπακ ενώ στα επίσημα ματς τον Ανέστη Νάστο θα τον ξαναδούν οι φίλοι του ΟΦΗ στο κέντρο της άμυνας μόνο ως λύση ανάγκης. Τέλος, θα αποκτηθεί και τερματοφύλακας για να συμπληρωθεί η τριάδα, καθώς ο Βασίλης Σηφάκης πήρε σημαντικές εμπειρίες και με την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο θα ενσωματωθεί στην Κ19, όπου και θα πάρει παιχνίδια την προσεχή σεζόν…

Δεν έχει ξεκαθαρίσει επίσης αν κάποιος από τους τέσσερις μικρούς (Νοικοκυράκης, Καλαϊτζάκης, Περδίκης, Σουρνάκης) παραχωρηθεί δανεικός, κάτι που είναι ανοιχτό. Ο Γιώργος Σίμος λοιπόν, έχει να πάρει αποφάσεις όχι μόνο για τους παίκτες που θα είναι νέες προσθήκες αλλά και για εκείνους που θα αποχωρήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News