Ήττα 3-0 για τον χειρότερο ΟΦΗ στα φετινά φιλικά

ΟΦΗ
Ήττα 3-0 για τον χειρότερο ΟΦΗ στα φετινά φιλικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δοκιμές του Γιώργου Σίμου δεν τράβηξαν με αποτέλεσμα η Έμεν να τον υποχρεώσει σε ήττα

Σε… ρηχά νερά κολύμπησε απόψε ο ΟΦΗ στην Ολλανδία και σε συνδυασμό με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την αφόρητη ζέστη, όλα πήγαν στραβά. Έτσι γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Έμεν, στη χειρότερη εμφάνισή του στα φετινά φιλικά στο εξωτερικό.

Το γεγονός ότι στο α’ ημίχρονο ο Γιώργος Σίμος παρέταξε μια πειραματική 11αδα αποτέλεσε την κύρια αιτία της βαριάς ήττας ενώ στο β’ ημίχρονο που έγιναν κάποιες αλλαγές ο ΟΦΗ βελτιώθηκε κάπως, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Την αρχική 11άδα του ΟΦΗ αποτέλεσαν ο Δερμιτζάκης κάτω από τα γκολπόστ, οι Νάστος και Γιαννούλης κεντρικοί στόπερ, δεξιά ο Μπολάκης, αριστερά ο Κοροβέσης, στην μεσαία γραμμή οι Οικονόμου, Σουρνάκης και Νέιρα, στα άκρα της επίθεσης οι Φερέιρα και Πέρσον και σέντερ φορ ο Δημήτρης Μάνος.

Το σχήμα που παρέταξε ο Γιώργος Σίμος δεν τράβηξε με αποτέλεσμα μετά το 20’ ο ΟΦΗ να δεχτεί δύο γρήγορα γκολ. Στο 23’ ο Ντε Λέου άνοιξε το σκορ για την Έμεν και στο 27΄ο Αρίας έκανε το 2-0. Στο α’ ημίχρονο δύο φορές υπήρξε αναγκαστική διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες ενώ στο 42’ ο ΟΦΗ είχε μια διπλή ευκαιρία με Μάνο και Πέρσον για να μειώσει το σκορ.

Στο β’ ημίχρονο έγιναν αρχικά δύο αλλαγές (Σάσι αντί Μάνου και Σακόρ αντί Σουρνάκη) και ο ΟΦΗ είχε στα επόμενα λεπτά τρεις ευκαιρίες με Πέρσον, Σακόρ και Φερέιρα. Στο 55’ όμως ήρθε το 3-0 για την Έμεν με δυνατό σουτ του Κόλαρ.

Οι αλλαγές συνεχίστηκαν για τον ΟΦΗ με τους Πέρσον, Νέιρα, Φερέιρα, Κοροβέση να περνούν εκτός αγωνιστικού χώρους και μπήκαν στο ματς οι Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Σεμέντο και Μαρινάκης. Το παιχνίδι όμως λόγω και της ζέστης δεν είχε καλό ρυθμό και απλά ο ΟΦΗ είχε μια ευκαιρία προς το τέλος με τον Τσιλιανίδη, με το 3-0 να είναι το τελικό σκορ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News