ΟΦΗ

Σίμος: Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το σεβασμό μας για την προσπάθεια των 60 λεπτών

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα με τη δουλειά που θα γίνει και τις προσθήκες που θα ακολουθήσουν θα παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα το πρωταθλήματος…

Μπορεί ο ΟΦΗ να γνώρισε την ήττα με 6-2 από τον Άγιαξ όμως ο Γιώργος Σίμος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του, τα οποία και αποτυπώθηκαν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στο καλό πρόσωπο των 60 πρώτων λεπτών, στα οποία όπως είπε, οι παίκτες του αξίζουν σεβασμό για την προσπάθεια τους, τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχουν σημεία που χρειάζονται βελτίωση κάτι που θα γίνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και τις προσθήκες που θα ακολουθήσουν.

«Oι ταχύτητες του παιχνιδιού είναι αυτές που θέλουμε και εμείς να ακουμπήσουμε αλλά γνωρίζω τις επιβαρύνσεις που έχουν οι ποδοσφαιριστές από τις προπονήσεις και τα συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ λογικό. Όντως μέχρι το 60ο λεπτό η ομάδα έδειξε πάρα πολλά θετικά πράγματα από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε. Θα κρατήσουμε τα θετικά και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε και κάποια πράγματα που δεν θέλουμε να βλέπουμε, θα δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε και αυτά…», είπε ο Γιώργος Σίμος και συνέχισε αναφορικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.
«Δεν χωρίζουμε το μπροστά και το πίσω… Εμείς αμυνόμαστε και επιτιθόμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα. Σίγουρα μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Νομίζω ότι θα γίνει και μέσα από τις προπονήσεις και από τις προσθήκες που μπορεί να έχουμε στο μέλλον γιατί ξέρω ότι γίνονται κινήσεις γι΄αυτό. Δεν μας ανησυχεί, ξέρουμε ότι είναι νωρίς ακόμη, έχουμε άλλες 35 μέρες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γνωρίζουμε ότι έχουμε μεγάλες επιβαρύνσεις αυτή τη στιγμή. Κρατάμε τα πρώτα 60 λεπτά που οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το σεβασμό μας για την προσπάθεια τους και θα βελτιώσουμε σιγά σιγά πράγματα».

Τσιλιανίδης: Να χτίσουμε πάνω στο 60λεπτο
Στο πρώτο εξηντάλεπτο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ στάθηκε και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που σημείωσε το δεύτερο τέρμα του ΟΦΗ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό το διάστημα…
«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί τα πρώτα 60 λεπτά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ… Αμυντικά δείξαμε σταθερότητα. Δείξαμε ότι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια ακόμα και σίγουρα πάνω σε αυτά τα πρώτα 60 λεπτά πρέπει να χτίσουμε και να τα αυξήσουμε. Να τα κάνουμε 90 λεπτά και παραπάνω. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για μας και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας . Από κει και πέρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Το σκορ πρέπει να μας προβληματίσει αλλά μέχρι εκεί… Είναι πολύ νωρίς ακόμη και θεωρώ ότι όλα αυτά θα αλλάξουνε και θα βελτιωθούμε πιο πολύ στη συνέχεια».
Σε ότι αφορά το τέρμα που πέτυχε, είπε: «Όταν σκοράρει οποιασδήποτε επιθετικός παίρνει ψυχολογία και είναι μια εξτρά βοήθεια γι΄αυτόν. Από κει και πέρα, πρέπει και εγώ να δουλέψω πάρα πολύ γιατί και ο τραυματισμός μου με έχει αφήσει πίσω. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να φτάσω στην κατάσταση που θέλω να είμαι, έχω το χρόνο να το κάνω και σίγουρα θα χτιστεί σιγά σιγά με την ομάδα. Μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα είμαι έτοιμος 100%».

Δείτε τις δηλώσεις :

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια