Livestreaming το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ajax

ΟΦΗ
Livestreaming το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ajax

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Χούντελααρ στην βασική τους 11αδα παίζουν οι πρωταθλητές Ολλανδίας

Tο πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας και ένα από τα σπουδαιότερα των τελευταίων ετών δίνει ο ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο Έπε στην Ολλανδία με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Oι πρωταθλητές Ολλανδίας έχουν στην σύνθεσή τους αρκετά γνωστά τους ονόματα, ξεχωρίζοντας αυτός του διεθνούς Ολλανδού επιθετικού Κλαας-Γιαν Χούντελααρ.

To φιλικό ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ, με τον Άγιαξ να προηγείται στο 5' με τον Χούντελααρ και τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει 1-1 στο 7' με τον Σεμέντο. Ο ΟΦΗ στη συνέχεια χάνει ευκαιρίες με Σεμέντο και Σάσι για να προηγηθεί και σε μία αντεπίθεση στο 27' ο Ντε Βιτ δίνει προβάδισμα 2-1 στον Άγιαξ. 

Αυτό ήταν το σκορ του α' ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να έχει κι άλλες καλές ευκαιρίες με Ναμπί και Σάσι για να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Mε σκόρερ τον Τσιλιανίδη στο β΄ημίχρονο ο ΟΦΗ ισοφάρισε 2-2 στο 57' αλλά στην επόμενη φάση στο 58' ο Άγιαξ με τον Πίρι πήρε και πάλι το προβάδισμα με 3-2 ενώ σχεδόν αμέσως ο Χούντελααρ έκανε το 4-2 στο παιχνίδι. 

Δυστυχώς το σκορ παίρνει διαστάσεις εις βάρος του ΟΦΗ, καθώς ο Ντε Βιτ στο 68' κάνει το 5-2 και αυτή η κατάρρευση οφείλεται στα αμυντικά κενά που παρουσιάζει ο ΟΦΗ, ενώ ακολουθεί το 6-2 με απευθείας φάουλ του Σένε. Μέχρι το 60' ο ΟΦΗ είχε καταφέρει να κοιτάξει τον Άγιαξ στα μάτια αλλά από εκεί και πέρα κατέρρευσε...

Για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος παρατάσσει τους: Σωτηρίου, Γιαννούλη, Νάστο, Κοροβέση, Μπράουν, Σακόρ, Μεγιάδο, Ναμπί, Σεμέντο, Τσιλιανίδη, Νάστο. Στο 33' ο Μαρινάκης πήρε τη θέση του Μπράουν, καθώς ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα. Στο 59' αποχώρησαν οι Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σάσι και στις θέσεις τους μπήκαν επίσης οι Μάνος, Νέιρα και Φερέιρα. Επίσης στο 74' τη θέση του Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Δερμιτζάκης. Στο 79' Σουρνάκης και Περδίκης θα περάσουν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Σακόρ και Γιαννούλη.

Η 11αδα του Άγιαξ είναι: Κοτάρσκι, Τίμπερ, Μαγκαγιάν, Μπότμαν, Πίρι, Σένε, Λαμπαγιάντ, Εκέλενκαμπ, Χούντελααρ, Ντε Βιτ, Λανγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News