ΟΦΗ

Τέλος μετά από 28 χρόνια από τον ΟΦΗ ο Στεφανουδάκης

Με μία δήλωση-κατάθεση ψυχής ανακοίνωσε την αποχώρησή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Μια εμβληματική προσωπικότητα για τον ΟΦΗ, ο γιατρός Γιώργος Στεφανουδάκης, με τεράστια και ανιδιοτελή προσφορά 28 ετών, ανακοίνωσε με μία δήλωση-κατάθεση ψυχής την αποχώρησή του από την ομάδα.

Μια απόφαση που έχει να κάνει, όπως αναφέρει, στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την κλινική Creta Interclinic, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά τους στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ.

Το γεγονός πάντως ότι αποχωρεί ένας γιατρός-επιστήμονας που είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες προκαλεί στενοχώρια στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας..

Η δήλωση Στεφανουδάκη:

28 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ
21-7-1991 Μέχρι σήμερα.
336 μήνες 1030 μέρες και 1100 φορές στο πάγκο μιας ομάδας χωρίς διακοπή και χωρίς ΑΜΟΙΒΗ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!!!!
ΣΧΕΣΗ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ. ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ, ΧΑΡΕΣ ΛΙΓΕΣ, ΠΙΚΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.
ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ,. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές σφίξιμο στη καρδιά και στο λαιμό. Δεκάδες πρόεδροι, προπονητές, ιδιοκτήτες... Ο κόσμος ίδιος, η φανέλα το γήπεδο η 4 η 8 η 1.... Μου ‘δωσε πολύ αγάπη ο κόσμος και τον αγάπησα. Ξεχασαν το επίθετο μου και με σύστηναν 28 χρόνια ο γιατρός του ΟΦΗ. 
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ?
Η CRETA INTERCLINIC της οποίας είμαι κύριο ιδρυτικό μέλος και διευθύνων σύμβουλος έχει πλέον προσχωρήσει στον όμιλο του METROPOLITAN-YGEIA-IASO GENERAL της CVC HELLENIC HEALTH CARE. Ποικιλοτρόπως με αμοιβαίες μετακινήσεις ενδιαφερόντων και εμένα και του προέδρου Μιχ Κοντοποδη στην κεντρική εταιρεία πέρα από το μάνατζμεντ της εδώ οι χρόνοι μας σκοτώνονται ασφυκτικά.. με το πήγαινε έλα στα κεντρικά της Αθήνας.....ΘΑ ‘ΜΑΙ ΟΦΗ. ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ. Η σχέση ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ.
ΘΑ ‘ΜΑΙ ΔΙΠΛΑ. Αν και εύχομαι μη με χρειαστείτε, η ανάσα μου θα 'ναι που θα ακούτε στο αυτί σας.
Προσέχετε... προσέχετε... προσέχετε!!!
Πολλοί ξεκίνησαν με πολλά προσδοκώμενα... ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ, ΚΟΚΑΛΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ ,ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΜΑΧΛΑΣ... Παράξενες επιχειρήσεις. Με τρία "ντου" μέσα στο γήπεδο πας Τρίτη Εθνική και δεν υπάρχει εταιρεία. ΕΣΑΣ, Και εννοώ την ιδιοκτησία και το Σαμαρά σας ΠΙΣΤΕΥΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ στην απίστευτη γνώση του Γιάννη. Όσον αφορά τις ακαδημίες. ίσως είναι ο καλύτερος στην ΕΥΡΩΠΗ δάσκαλος. Απο κει και πέρα για τους υπόλοιπους θα δείξει ο χρόνος γιατί εγώ μέχρι τώρα στον ΟΦΗ ΕΒΛΕΠΑ να ‘ρχονται άνθρωποι που μόνο ΕΔΙΝΑΝ.

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΒΑΤΣΙΝΑΣ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΜΑΧΛΑΣ, ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ, ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ, ΟΜΑΔΑ ΤΖΙΡΑΚΗ... χωρίς να είναι επιχείρηση.

Τωρα σαν επιχείρηση ΙΣΩΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. όμως ΠΡΟΣΟΧΗ. ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια επιχείρηση που εξαρτάται τα μέγιστα από ένα παθιασμένο όχλο είναι δύσκολη. Τη μια νομίζεις ότι είσαι ο Θεός του (Μαχλά θεέ πάρε την ΠΑΕ )και την άλλη σε σκοτώνει. Δεν θέλει ΑΛΑΖΩΝΕΣ, ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ και ΚΛΙΚΕΣ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ θέλω να πω σ’ όλους τους φίλαθλους ότι τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά-ποδοσφαιριστές που πρέπει να 'ναι πάνω από 2000. Ευχαριστώ τους πρόεδρος και συμβούλους που κλάψαμε και γελάσαμε μαζί και ΣΤΟ γήπεδο και στο φακο (Με όλους κε παπαβασιλακη) τους προπονητές και τα παιδιά από το γραφείο. ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον ΝΙΚΟ ΝΟΠΛΙΑ που δέχτηκε να πάρει την ομάδα στα βράχια της Γ εθνικής προερχόμενος από την θέση του στην εθνική ΚΥΠΡΟΥ και το ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ που παρέλαβε ομάδα και εγκαταστάσεις σε τρισάθλια κατάσταση και με ...ελιές και παξιμάδι...έκανε με εθελοντές αξιοπρεπείς όλες τις εγκαταστάσεις και παρέδωσε μια ομάδα στη σουπερ λίγκα που φέτος θα πάρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ. ήδη ξεχρεωμένη .
Σας αγαπώ. Τα σκληρά είναι γιατί περισσότερο από όλους σας, αγαπώ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΟΥ.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια