ΟΦΗ

Σίμος: «Ομάδα με επιθετικό DNA ο ΟΦΗ»

Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις του νέου προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργου Σίμου

Έχοντας πάρει από την Κυριακή μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα, σήμερα ο Γιώργος Σίμος πήγε στο γήπεδο και προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο του Άπελντορν.

Παράλληλα παραχώρησε και τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις, αναφερόμενος με σεβασμό στους προκατόχους του Βέρα και Ίσις ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη νέα φιλοσοφία που διέπει τον ΟΦΗ. Υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ τόνισε ότι θέλουν η ομάδα να βγάλει στο γήπεδο το επιθετικό dna που διαθέτει με ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου:

“Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τον σεβασμό μας προς τον Χάιμε Βέρα και τον Αλεσάντρο Ίσις για ότι πέτυχαν την προηγούμενη σεζόν. Είμαστε ένα staff ανθρώπων που ήρθαμε στην ομάδα γιατί γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι που ηγούνται του club πως σκέφτονται, πως πρεσβεύουν και πως θέλουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάει μπροστά ο σύλλογος. Είμαι χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί είναι θετικοί άνθρωποι και καλοί χαρακτήρες, όλοι έχουν όρεξη για δουλειά και αυτό είναι το σημαντικότερο. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, μας αρέσει το προϊόν και αυτό που βλέπει ο κόσμος, να του αρέσει. Στον ΟΦΗ υπάρχει ένα επιθετικό dna με ποδόσφαιρο κυριαρχίας και θέλουμε να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο ώστε να έχουμε επιτυχίες”.

Το video με τις δηλώσεις του Γιώργου Σίμου

Video από την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες Σίμου

 

Σχόλια