Νέιρα: «Ευγνώμων που θα συνεχίσω στην οικογένεια του ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Νέιρα: «Ευγνώμων που θα συνεχίσω στην οικογένεια του ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε και από τον ΟΦΗ ο Αργεντινός άσος

Ο Χουάν Νέιρα αναμένεται αύριο στο Ηράκλειο για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ, ενώ και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Αργεντινός άσος έστειλε χθες υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, που ουσιαστικά η συμφωνία είναι για 1+1. Η διαδικασία αυτή δεν αναγνωρίζεται από την UEFA για τα συμβόλαια, όμως ΟΦΗ και Νέιρα έχουν μεταξύ τους όρο, ότι θα ανανεωθεί αυτόματα για το δεύτερο χρόνο αν παίξει τα μισά παιχνίδια της εφετινής σεζόν.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε στη δήλωση του: «Στόχος μου είναι να δουλέψω πολύ τόσο στην προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ».

Η ανακοίνωση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χουάν Νέιρα ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αργεντινός μέσος ξεχώρισε με την φανέλα του ΟΦΗ και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League, μετρώντας συνολικά 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1.380 αγωνιστικά λεπτά. Επιπλέον ήταν ο πρώτος σκόρερ της, την περσινή σεζόν, έχοντας πετύχει 5 γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News