Εντυπωσιακές οι νέες φανέλες του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακές οι νέες φανέλες του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια όμορφη εκδήλωση έγινε η παρουσίαση στο φρούριο «Κούλε»

Με ένα ιδιαίτερο συμβολισμό έγινε σήμερα η εκδήλωση του ΟΦΗ, όπου παρουσιάστηκαν οι φανέλες για τη νέα σεζόν.

Στο ιστορικό φρούριο «Κούλε» η ηρακλειώτικη ΠΑΕ έκανε τα αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων, σε ένα χώρο που είναι σήμα κατατεθέν για την πόλη μας.

Το παρών έδωσαν αθλητικοί και τοπικοί φορείς, ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψαν» οι φανέλες, που σχολιάστηκαν για το σχεδιαστικό κομμάτι, αλλά και πόσο διευκολύνουν τους παίκτες.

Η πρώτη εμφάνιση της νέας σεζόν είναι ασπρόμαυρη με ρίγες, η δεύτερη άσπρη και η τρίτη γκρι.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Γιώργος Σαμαράς τόνισε στον χαιρετισμό του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΛΗ, το Λιμεναρχείο και το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου. Βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης και ο λόγος που έγινε εδώ αυτή η εκδήλωση, είναι γιατί η εικόνα του ΟΦΗ προς τα έξω, είναι να πρεσβεύει το Ηράκλειο και την Κρήτη. Τι μπορώ να πω για την Puma, μια παγκόσμια αθλητική εταιρεία, πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Στήριγμα σε αθλητές όπως ο Μπολτ, σε ομάδες, Εθνικές ομάδες και επεκτείνεται στο μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε σ’ αυτή την οικογένεια για τα επόμενα δύο χρόνια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας, υγεία και επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο επίσης αντιπρόεδρος, Άντζελο Παλυβός πρόσθεσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Είναι μια πολύ καλή συνεργασία και ο ΟΦΗ την αξίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News