ΟΦΗ

Μένει και ο Νέιρα, “φορτσάρουν” για αμυντικούς στον ΟΦΗ

Ο Αργεντίνος μέσος αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χθες υπήρχε ένα ευχάριστο νέο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χουάν Νέιρα αποφάσισε να πει το «ναι» και παραμένει στην ομάδα του Ηρακλείου, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας η ανανέωση της συνεργασίας να πάρει και επίσημο χαρακτήρα, αφού ο Αργεντινός ήδη προετοιμάζει το ταξίδι της επιστροφής στο Ηράκλειο.

Από 'κει και πέρα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ συνεχίζουν τις επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση, εστιάζοντας σε ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας. Με μοναδικές διαθέσιμες επιλογές τον Γιαννούλη και τον νεαρό Περδίκη, πρόκειται για τη θέση που απαιτούνται προσθήκες. Αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο στόπερ, ενώ το όνομα του Μιχόγεβιτς δεν έχει βγει από το μυαλό των διοικούντων. Επίσης, κινήσεις γίνονται και για τερματοφύλακα, τη στιγμή που εξελίξεις ίσως σημειωθούν πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία.

Τέλος, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας του ΟΦΗ. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 19:30 στον εξωτερικό χώρο στη μαρίνα Ηρακλείου, όπου με φόντο το φρούριο Κούλε θα γίνουν τα... αποκαλυπτήρια.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ χωρίς προβλήματα ενώ η απογευματινή προπόνηση αναβλήθηκε λόγω της εκδήλωσης.

Για αύριο, Πέμπτη (4/7) το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, στις 08:30 και στις 18:30.

Σχόλια