Οι στόχοι των Σεμέντο, Τσιλιανίδη και η προσμονή του Ναμπί

Ποδόσφαιρο
Οι στόχοι των Σεμέντο, Τσιλιανίδη και η προσμονή του Ναμπί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές πριν την πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ

Ευδιάθετοι και με όρεξη για δουλειά βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για την έναρξη της προετοιμασίας.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νέα σεζόν, όπου στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να βάλουν τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Όπως είναι φυσικό τα νέα πρόσωπα βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Ο Λισάντρο Σεμέντο τόνισε στις δηλώσεις του: «Ο ΟΦΗ είναι μία πρόκληση για μένα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται στον ΟΦΗ. Γνωρίζω τον Σάσι και τον Μπράουν και μου μίλησαν για τη νέα μου ομάδα, με βοήθησαν να επιλέξω τον ΟΦΗ. Η θητεία μου στην Κύπρο θα με βοηθήσει στην Ελλάδα, αφού οι δύο χώρες έχουν πολλές ομοιότητες. Εύχομαι να έχουμε καλά παιχνίδια, να κάνουμε μια καλή χρονιά και να αναδειχθεί η ομάδα, αλλά και εγώ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Αισθάνομαι πολύ καλά, όλοι με καλωσόρισαν και είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω να φοράω αυτή την φανέλα. Η νοοτροπία των ανθρώπων του ΟΦΗ και οι γνώσεις τους είναι αξιοσημείωτη. Από την πρώτη στιγμή πίστεψαν σε μένα. Τώρα πρέπει να δείξω ότι αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη τους».

Έχοντας ήδη ένα εξάμηνο στην… πλάτη, ο Αντίλ Ναμπί εμφανίστηκε ανυπόμονος για την αγωνιστική δράση: «Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν, πέρυσι ήταν μια καλή σεζόν, αλλά φέτος θέλω να πάω πολύ καλύτερα. Έχω λάβει αρκετά μηνύματα για το πόσο χαρούμενοι είναι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ οπότε ελπίζω να ανταποδώσω και να κάνουμε μια καλή χρονιά. Να περιμένουν ακόμα καλύτερα πράγματα από εμένα. Τώρα με ξέρουν και γνωρίζουν πως μπορώ να ανταποδώσω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News