Σαμαράς: «Το πιο σημαντικό είναι το προφίλ του νέου προπονητή»

Ποδόσφαιρο
Σαμαράς: «Το πιο σημαντικό είναι το προφίλ του νέου προπονητή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Επιστροφή στη δράση σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του διευθυντή ποδοσφαίρου, Γιάννη Σαμαρά.

Ο ίδιος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση, ενώ την ίδια ώρα έχει αρχίσει το… σαφάρι για τον αντικαταστάτη του Χάιμε Βέρα.

Το θέμα αυτό μονοπώλησε το ενδιαφέρον στις δηλώσεις Σαμαρά, που στάθηκε κυρίως στο προφίλ του νέου προπονητή και όχι τόσο στο χρονοδιάγραμμα που υπάρχει για να βρεθεί.

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Μπορεί σήμερα, αύριο την άλλη εβδομάδα. Είναι ένα πράγμα που δεν εξαρτάται από εμάς και μπορώ να πω με ακρίβεια. Σημασία είναι να ταιριάζει στο προφίλ που θέλουμε εμείς σαν άνθρωπος αλλά και σαν στυλ προπονητή».

Για το… αναγκαστικό «διαζύγιο» με τους Βέρα και Ίσις ανέφερε: «Πίστευα ότι θα είχαμε καλό τέλος με τον Χάιμε αφού έχουν τα κριτήρια. Ήταν λίγο γενικό και αόριστο όλο αυτό που έγινε και σύμφωνα με τα κριτήρια της UEFA έπρεπε να πάρει μια άλλη απόφαση. Έχουμε καλές σχέσεις. Περάσαμε πάρα πολλά ειδικά την τελευταία εβδομάδα όταν περιμέναμε την UEFA. Προσπαθούσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την περίπτωση. Πιστεύω ότι πρέπει να πατήσουμε πάνω σε αυτό με τον Χάιμε και τον Αλεσάντρο για τον νέο προπονητή. Πρέπει να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

Τέλος, επισήμανε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Σίγουρα πέρυσι είχαμε δυσκολίες περάσαμε δύσκολα, όμως στο τέλος όλα καλά. Στόχος είναι να αποκτήσουμε σωστές βάσεις είτε με μεταγραφές είτε με τις ακαδημίες που ξεκινάνε καινούργιες όπως είναι η Κ13-Κ14.Θέλουν όλα το χρόνο τους, αλλά γενικά σαν οργάνωση και φιλοσοφία θα πάμε πολύ καλά.  Είναι μεγάλη η μεταγραφική περίοδος και πριν από ένα μήνα δεν ξέραμε που θα παίζουμε έτσι και σε αυτό το κομμάτι πήγαμε καλά. Είχαμε μείνει πίσω, όμως όλα γίνονται σωστά. Αργά αλλά σωστά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News