ΟΦΗ

Με νέα πρόσωπα αρxίζει σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ

Η ομάδα του Ηρακλείου θα ξεκινήσει υπό την τεχνική καθοδήγηση του διευθυντή ποδοσφαίρου, Γιάννη Σαμαρά…


Τα κεφάλια… μέσα από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, πρωί (09:00) και απόγευμα (18:30) μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η ομάδα του Ηρακλείου θα ξεκινήσει υπό την τεχνική καθοδήγηση του διευθυντή ποδοσφαίρου, Γιάννη Σαμαρά, μέχρι η διοίκηση να καταλήξει στο νέο προπονητή.
Το παρών σήμερα θα δώσουν τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα και πρόκειται για τους Τσιλιανίδη και Σεμέντο, η απόκτηση των οποίων έχει ανακοινωθεί και επίσημα. Επίσης, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες και για το Νίκο Μαρινάκη, αν νωρίς το πρωί υπάρχει ενημέρωση ότι λύθηκε το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό και η μεταγραφή στον ΟΦΗ δρομολογηθεί πολύ γρήγορα ως το μεσημέρι. Άλλωστε, η συμφωνία με τον Ηρακλειώτη δεξιό μπακ είναι δεδομένη και δεν υπάρχει κάποια άλλη εκκρεμότητα.
Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τον Δημήτρη Μάνο αναμένεται αύριο στην πόλη μας και αφού ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για τη μεταγραφή, θα ξεκινήσει προπονήσεις από την Τετάρτη.
Την ίδια ώρα, οι συζητήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση είναι σε εξέλιξη, με δευτερεύοντα χρονικό ορίζοντα την αναχώρηση για την Ολλανδία στις 11 Ιουλίου. Όλα δείχνουν ότι μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον δύο προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό.
Τέλος, τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της απόκτησης του Φελίπε Φερέιρα, ενώ θα «κλείσουν» αρνητικά ή θετικά οι υποθέσεις των Ποτουρίδη και Νέιρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια