ΟΦΗ

Επίσημο φινάλε ΟΦΗ με Βέρα και Ίσις

Η ΕΠΟ ενημέρωσε για την απόφαση UEFA της μη αναγνώρισης του διπλώματος προπονητικής

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώθηκε επίσημα από την Ε.Π.Ο σχετικά με την απόφαση της UEFA, σύμφωνα με την οποία δεν αναγνωρίζεται το δίπλωμα προπονητικής του Jaime Vera από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει συζήτηση μεταξύ των διοικούντων την ΠΑΕ με τον Χάιμε Βέρα και τον Αλεχάντρο Ίσις για το πως θα λυθεί η συνεργασία.

Από τη Δευτέρα και μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής της ομάδας, χρέη προπονητή θα εκτελεί ο Δ/ντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ κ. Γιάννης Σαμαράς.

Παράλληλα ξεκινά από την ΠΑΕ ΟΦΗ και η διαδικασία ώστε να βρεθεί ο επόμενος προπονητής. Μέχρι τώρα από πλευράς ΟΦΗ δεν είχε γίνει καμία επαφή (ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη) με τον οποιονδήποτε προπονητή, καθώς ήθελαν να συνεχίσουν με τον Χάιμε Βέρα και γι' αυτό περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή, θέλοντας  να λυθεί το πρόβλημα με το δίπλωμα προπονητικής.

Σκέψεις υπήρξαν για ορισμένους προπονητές, αλλά από σεβασμό στα πρόσωπα του Βέρα και του Ίσις δεν έγινε καμία συζήτηση με τον οποιονδήποτε.

Οι άνθρωποι που κρατούν στα χέρια τους την τύχη της ομάδας (τόσο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό) εκτίμησαν ότι θα ήταν ανήθικο να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση με άλλον προπονητή, από τη στιγμή που δεν υπήρχε τελεσίδικη απόφαση την UEFA. 

Στόχος είναι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής όσο το δυνατόν πιο σύντομα και θα γίνουν άμεσα οι κινήσεις που πρέπει για τον διάδοχο του Βέρα στον πάγκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια