Πλησιάζει και ο Νίκος Μαρινάκης στον ΟΦΗ

ΟΦΗ
Πλησιάζει και ο Νίκος Μαρινάκης στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλειώτης αμυντικός συζητά με Παναιτωλικό για τη λύση του συμβολαίου του

Μια ακόμη μεταγραφή είναι στα... σκαριά για τον ΟΦΗ, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά εντός της εβδομάδας. Ο λόγος για τον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος είναι προ των πυλών για την ομάδα του Ηρακλείου, με την προϋπόθεση να μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό.

Ο Ηρακλειώτης αμυντικός είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του Αγρινίου για τη λύση του συμβολαίου, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμβεί σύντομα. Έτσι, θα ανοίξει ο... δρόμος για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη, καθώς ο 25χρονος δεξιός μπακ είναι η βασική επιλογή του ΟΦΗ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Κρίστοφερ Μπράουν στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Νίκος Μαρινάκης σε ηλικία 15 ετών είχε μετακινηθεί από τον Ηρόδοτο στις ομάδες υποδομής του Παναθηναϊκού, όπου εξελίχθηκε και έφτασε ως την πρώτη ομάδα των "πρασίνων".

Εκεί συνυπήρξε και με τον Γιάννη Σαμαρά, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια έχει συνεχή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα, μετρώντας συνολικά ως τώρα 133 συμμετοχές με Παναθηναϊκό, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικό (οι δύο τελευταίες σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου).

Από 'κει και πέρα, στον ΟΦΗ κινούνται εντατικά για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Όλα δείχνουν ότι μέχρι τη Δευτέρα, που είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση, θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο προσθήκες ακόμη.

Μάλιστα, στην ομάδα του Ηρακλείου περιμένουν άμεσα αφίξεις, με τις πληροφορίες να λένε ότι η μία αφορά ξένο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News