Αποκτά ζωή το ΒΑΚ με την έναρξη των εργομετρικών

ΟΦΗ
Αποκτά ζωή το ΒΑΚ με την έναρξη των εργομετρικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι έτοιμοι για την πρώτη συγκέντρωση, έχοντας χωριστεί σε τρία γκρουπ

Η προετοιμασία του ΟΦΗ αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου, όμως από αυτή την Τετάρτη αρχίζει η επιστροφή των παικτών στο ΒΑΚ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ξεκινούν τα εργομετρικά τεστ και οι αιματολογικές εξετάσεις, που είναι απαραίτητο στοιχείο πριν την αγωνιστική δράση. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη χωριστεί σε γκρουπ και η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί από αύριο μέχρι και την Παρασκευή, ενώ μέχρι στιγμής μοναδικό νέο πρόσωπο είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Τα γκρουπ είναι τα εξής:

Τετάρτη 26 Ιουνίου: Μπολάκης, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Σηφάκης, Περδίκης, Σουρνάκης, Δερμιτζάκης.

Πέμπτη 27 Ιουνίου: Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Ντίνας, Σωτηρίου, Οικονόμου.

Παρασκευή 28 Ιουνίου: Μπράουν, Ναμπί, Σακόρ, Σάσι, Φερέιρα, Μεγιάδο, Πέρσον, Τσιλιανίδης. Θ’ απουσιάσει ο Βαζ, που έχει εξασφαλίσει άδεια για οικογενειακούς λόγους και αναμένεται την άλλη εβδομάδα στο Ηράκλειο.

Ο Φερέιρα συμπεριλήφθηκε στη λίστα και θα περάσει από τις εξετάσεις μόνο αν έχει κλείσει οριστικά το θέμα του μέχρι την Παρασκευή. Διαφορετικά θα κάνει τα εργομετρικά όταν γίνει κι επίσημα παίκτης του ΟΦΗ. Ουσιαστικά απομένει καθαρά το διαδικαστικό για την ολοκλήρωση της απόκτησης του από την Κουρίκο Ουνίδο. Από την πλευρά του ΟΦΗ μάλιστα έχουν κατατεθεί και τα χρήματα, ενώ ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει υπογράψει το συμβόλαιο του. 

Οι Σουρνάκης και Περδίκης θ’ ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σοβαρές πιθανότητες να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια ενώ όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο νεαρός Πλευράκης, που είχε επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό και έχει μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Να τονίσουμε ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Δευτέρα στις 08:30 το πρωί στο ΒΑΚ και θα είναι κλειστή για τον κόσμο. Η επίσημη «πρώτη» με παρουσία κόσμου θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» αλλά δεν έχει ακόμα οριστεί η ημερομηνία.

Ο ΟΦΗ θα προπονείται στο Ηράκλειο ως τις 10/7 και στις 11/7 η αποστολή θα "πετάξει" για την Ολλανδία (Ρότερνταμ), όπου θα παραμείνει ως τις 31/7.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News