Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στηρίζει Τζώρτζογλου

ΟΦΗ
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στηρίζει Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άνθρωποι του αθλητισμού είναι χρήσιμοι σε θεσμικές θέσεις» αναφέρει ο Ερ. ΟΦΗ

Στο δείπνο προς τιμήν του Νίκου Τζώρτζογλου, υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσής του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, σε μια εκδήλωση όπου ήταν δυναμική η εκπροσώπηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερ. ΟΦΗ

Στην συνάντηση συμμετείχαν, εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Τσαμπουράκης, ο ταμίας Κώστας Βαρβεράκης, ο Συμμεών Καμπάκας (μπάσκετ ΟΦΗ), ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Ανδριαδάκης, το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Ζεβάκης, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλίας Πουρσανίδης, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης, το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Δημήτρης Παπαματθαιάκης, οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ Μανόλης Πατεμτζής, Μανόλης Συντιχάκης, αλλά και αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ.

«Πέρα από κομματικές ταυτότητες, η θέση μας, ως Ερασιτέχνης ΟΦΗ, είναι ότι άνθρωποι του αθλητισμού, είναι χρήσιμοι σε θεσμικές θέσεις του αθλητισμού και μακάρι όλες οι κομματικές παρατάξεις να έχουν ανθρώπους με εμπειρία στον αθλητισμό. Ο Νίκος Τζώρτζογλου, είναι ένας από αυτούς» αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για τη συνάντηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News