Αυτό… το άλλο που πλάθεται στον ΟΦΗ

Απόψεις
Αυτό… το άλλο που πλάθεται στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι αυτονόητο, αν και το έχουμε τονίσει κι άλλη φορά, ότι η αγωνιστική σεζόν που έρχεται για τον ΟΦΗ ανήκει στους σχεδιασμούς και οραματισμούς της νέας πραγματικότητας που δημιουργεί η ηγεσία του.

Με δεδομένο ότι η κρητική ΠΑΕ λειτουργεί μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και συνθηκών του αέρα, έχοντας πρόσωπα που εγγυώνται την οργάνωσή της, με οικονομική δυναμική και ποδοσφαιρική γνώση μαζί, η στήριξη αποτελεί δείγμα σοβαρότητας και ωριμότητας.

Πρόκειται για μια κατάσταση που αποτελούσε ζητούμενο εδώ και πολλά χρόνια, επομένως, αλλάζουν άρδην και οι οπτικές με τις οποίες μπορεί ο φίλαθλος να παρακολουθήσει τα δρώμενα, καθώς τα ερωτηματικά κάθε καλοκαιριού, μέσα από την αγωνία της επιβίωσης, των χρεών και των προσφυγών, έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά περιεχόμενο και επίπεδο ποιότητας.

Μένει να δούμε, βήμα - βήμα το νέο που επιχειρείται, στην ουσιαστική πρώτη σεζόν της ιδιοκτησίας Μπούση και της ηγεσίας Σαμαρά, με θετική σκέψη και εποικοδομητικά κριτικά όπου χρειαστεί. Η προηγούμενη σεζόν με την παρουσία τους, δεν μπορεί να κριθεί η να συγκριθεί με αυτό που μέλλει να δούμε, αφού δεν σχεδίασαν και δεν έκτισαν την ομάδα από την αρχή.

Έχουν μείνει ωστόσο τα δείγματα γραφής, από την εξαφάνιση μέσα από το ρεπορτάζ, φαινομένων που καθιστούσαν πιο αδύναμο τον ΟΦΗ, μέσα από συμπεριφορές (κάποιες φορές), οικονομικές πιέσεις και άλλες δραματικές πτυχές που πλήγωναν τον καλώς εννοούμενο εγωισμό του φιλάθλου.

Ο ΟΦΗ ανοίγεται στο μέλλον με ουσιαστικές εγγυήσεις που δημιουργούν αισιοδοξία, αρκεί οι επιλογές που γίνονται και θα γίνουν σε έμψυχο δυναμικό, να είναι επιτυχημένες και συμβατές με την ομάδα και τους στόχους της, που ποδοσφαιρικά αξίζει να είναι πρωταγωνιστικοί.

Οι ομάδες ανάπτυξης που αλλάξουν ρότα προς τα ψηλά, θα χρειαστούν περισσότερη υπομονή, μέχρι να αποδώσουν τους προσδόκιμους καρπούς, που θα είναι ώριμοι να αλλάξουν ριζικά την ισχύ του ΟΦΗ, αλλά και να προσφέρουν πρότυπο και μαζί παράδειγμα προς μίμηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News