Στο τελικό στάδιο οι πρώτες προσθήκες για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στο τελικό στάδιο οι πρώτες προσθήκες για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συγκεκριμένη στρατηγική πορεύονται οι Κρητικοί στο μεταγραφικό πεδίο

Οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ του ΟΦΗ είναι προ των πυλών, με την ομάδα του Ηρακλείου να ακολουθεί συγκεκριμένη «στρατηγική» στο θέμα αυτό.

Ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται πλέον στην Αθήνα, από όπου συντονίζει όλες τις ενέργειες και κάνει σχετικές επαφές με μάνατζερ και ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Ηρακλείου είναι έτοιμη να ολοκληρώσει 2 με 3 κινήσεις, κάτι που θα συμβεί πριν τη πρώτη συγκέντρωση της επόμενης εβδομάδας. Πρόκειται για τις πιο προχωρημένες υποθέσεις, ενώ σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι στον ΟΦΗ θα περιμένουν και τον Ιούλιο για κάποιες προσθήκες, αλλά και τον Αύγουστο που διαμορφώνεται ένα διαφορετικό πεδίο δράσης με ελεύθερους παίκτες.

Η αποστολή των Κρητικών θα βρίσκεται στην Ολλανδία για ένα 20ημερο και είναι σίγουρο, ότι σ’ αυτό το διάστημα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, το έμψυχο δυναμικό θα είναι ακόμη υπό διαμόρφωση.

Ο Γιάννης Σαμαράς και το τμήμα σκάουτινγκ έχουν αξιολογήσει μια μεγάλη λίστα παικτών, όμως στο τρίμηνο της μεταγραφικής περιόδου προκύπτουν ευκαιρίες με παίκτες που τον Ιούνιο δεν είναι οικονομικά προσιτοί. Έτσι, σκοπεύουν να πορευτούν με υπομονή και με συγκεκριμένα κριτήρια στις επιλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News