Κορυφώνεται η στελέχωση των ομάδων «Κ» του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Κορυφώνεται η στελέχωση των ομάδων «Κ» του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλες αλλαγές και στην Κ17 από την ΠΑΕ ενώ οκτώ παιδιά προωθήθηκαν στην Κ19

Σχεδόν έχουν κλείσει τα ρόστερ των ομάδων «Κ» του ΟΦΗ, βάσει του σχεδιασμού που γίνεται από την ΠΑΕ με τις αλλαγές να είναι μεγάλες.

Ωστόσο, απομένει μία βασική εκκρεμότητα και αυτή είναι η στελέχωση των τεχνικών τιμ των ομάδων Κ15 και Κ17, αφού έχει επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας με τους προπονητές Αντώνη Αποστολάκη και Ζαχαρία Νοικοκυράκη.

Χθες πήγαν στο ΒΑΚ τα παιδιά που πέρσι αγωνίστηκαν στην Κ17 και ενημερώθηκαν ποια θα προωθηθούν στην Κ19 (γεν. 2002), ποια παραμένουν στην Κ17 (γεν. 2003) και ποιοι θα αποχωρήσουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, στην Κ19 προωθούνται οι Παπαδάκης, Σκέντζος, Μαμουλάκης, Γαϊτάνης, Γκλεζάκος, Δεληγιαννίδης, Μπέκου, Σαβουιδάκης ενώ ελάχιστα παιδιά σε σχέση με πέρυσι παραμένουν στην Κ17 και αυτοί είναι οι Σημαιάκης, Καφούσης, Σμπώκος, Μακατουνάκης, Κορνηλάκης. Αυτοί οι πέντε μαζί με τα 9 παιδιά που προωθούνται από την Κ15 (Σωμαράκης, Αμανάκης, Χαλκιαδάκης, Γεωργαλής, Αποστολάκης, Βιτώρος, Σπυριδάκης, Χωραϊτης, Γκρίτζαλης) θα αγωνιστούν και του χρόνου στην Κ17, μαζί με κάποιες επιλεγμένες μεταγραφές που θα γίνουν από ομάδες της Κρήτης.

Συγκεκριμένα οι Γωνιωτάκης, Βασιλάκης, Λέλεκας, Θαλασσινός από τον ΠΟΑ οδεύουν προς τον ΟΦΗ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Ζηδιανάκη, Παχάκη από το Λίντο ενώ εκτός Ηρακλείου, πιθανότατα θα μετακομίσει από την Ιεράπετρα στο ΒΑΚ ο Φωτιάδης. Βέβαια εκτός από τα ονόματα που αναφέρουμε, υπάρχουν και άλλα στις λίστες αξιολογήσεις του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News