Στην τελική ευθεία για Μεγιάδο και Φερέιρα

ΟΦΗ
Στην τελική ευθεία για Μεγιάδο και Φερέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν κινηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα για τους δύο Λατίνους ποδοσφαιριστές

Προς οριστική κατάληξη οδεύουν δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις για τον ΟΦΗ, αυτές των Μιγκέλ Μεγιάδο και Φελίπε Φερέιρα.

Και για τους δύο παίκτες οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ έχουν κινηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, δείχνοντας έτσι και την μεγάλη επιθυμία για να συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του ΟΦΗ.

Για τον Μεγιάδο έχει γίνει η κατάθεση χρημάτων στην Αργεντινή, ο Αργεντίνος έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και πλέον απομένει να κάνει το ίδιο και η Τσακαρίτα για να επισφραγιστεί η παρουσία του στο Ηράκλειο. Το θέμα είναι διαδικαστικό από τη στιγμή που ο ΟΦΗ πλήρωσε το ποσό της συμφωνίας (50.000 ευρώ).

Όσον αφορά τον Φερέιρα, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε, από την ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, για τον οποίο μάλιστα έδειξαν ενδιαφέρον και άλλες ομάδες όπως η ΑΕΚ. Όμως η επιθυμία του Φερέιρα να μείνει στο Ηράκλειο έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε ο ΟΦΗ να τον αγοράσει από την πρώην ομάδα του, την Κούρικο Ουνίδο, η οποία πάντως διατηρεί ποσοστά μεταπώλησης του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News