ΟΦΗ

Η περίπτωση Γιακουμάκη και το ενδιαφέρον της Μπρέντα που επανήλθε

Τις επόμενες μέρες θα κριθεί του Ηρακλειώτη φορ για τον ΟΦΗ

Ένα από τα ανοιχτά «μέτωπα» που απασχολούν τον ΟΦΗ είναι και αυτό του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο δανεισμός του από την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, όμως υπάρχει ρήτρα αγοράς με κανονική μεταγραφή, που είναι στο χέρι της ομάδας του Ηρακλείου να την ενεργοποιήσει.

Το τοπίο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο για το τι πρόκειται να συμβεί, διότι υπάρχει και μία άλλη παράμετρος που είναι η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Ηρακλειώτης στράικερ δεν έχει πάψει να σκέφτεται την πρόκληση του εξωτερικού, καθώς θεωρεί ότι είναι στην κατάλληλη ηλικία για το συγκεκριμένο βήμα.

Εδώ μπαίνει στην «εξίσωση» η ολλανδική Μπρέντα, που και τον περασμένο Ιανουάριο είχε «πρεσάρει» τον Γιακουμάκη για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Τότε, κερδισμένος στην… κούρσα ήταν ο ΟΦΗ, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή η πλευρά του παίκτη φαίνεται να διερευνά ευρύτερα τις επιλογές εκτός Ελλάδας, χωρίς να εξετάζει μόνο την προοπτική της Μπρέντα.

Οι Ολλανδοί επανήλθαν αλλά δεν «παίζουν» μόνοι τους, αφού αν στην ομάδα του Ηρακλείου αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αφοράς από την ΑΕΚ, είναι βέβαιο ότι θα εντείνουν και τις σχετικές συζητήσεις με τον παίκτη.

Άλλωστε, η έκβαση της υπόθεσης Γιακουμάκη επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού αν τελικά δε συνεχίσει με τα «ασπρόμαυρα» θα αναζητηθούν δύο επιθετικοί για την ενίσχυση της γραμμής «κρούσης».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια