«Κλείνουν» για τον ΟΦΗ οι εσωτερικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα

Ποδόσφαιρο
«Κλείνουν» για τον ΟΦΗ οι εσωτερικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα του Ηρακλείου περιμένουν την απάντηση του Νέιρα και όχι μόνο

Το σαββατοκύριακο κύλησε με ηρεμία για τον ΟΦΗ, όμως από σήμερα ξεκινά ένας νέος “κύκλος” εξελίξεων. Βέβαια, υπήρχαν κάποιες επαφές για να διεκπεραιωθούν οι υποθέσεις που έχουν φτάσει στο διαδικαστικό μέρος.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ανακοινώσεις για όλα τα ανοιχτά “μέτωπα”.

Σ’ αυτή τη φάση έχουν φτάσει από τις προηγούμενες μέρες οι περιπτώσεις των Μεγιάδο και Φερέιρα. Σε ό,τι αφορά τον Αργεντινό αμυντικό μέσο, στην ομάδα του Ηρακλείου περίμεναν ένα έγγραφο από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, ώστε να “κλείσει” και τυπικά ο νέος μονοετής δανεισμός του.

Η τωρινή συμφωνία προβλέπει πολύ χαμηλότερη ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, αφού οι άνθρωποι του ΟΦΗ έκαναν έντονες διαπραγματεύσεις γι’ αυτό. Πιστεύουν πολύ στην αξία του 26χρονου άσου, που αν συνεχίζει με ανάλογα καλές εμφανίσεις, μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του στο ποδοσφαιρικό... χρηματιστήριο.

Για την περίπτωση του Φελίπε Φερέιρα, υπάρχει επίσης συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων του στο 100%. Οι Κρητικοί είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Κουρίκο Ουνίδο, προκειμένου η διαδικασία να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα.

Αποφασίζει ο Νέιρα

Από τις υπόλοιπες εσωτερικές εκκρεμότητες, αυτή που... καίει είναι του Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο και δεδομένα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα. Ο 30χρονος έχει προτεραιότητα τον ΟΦΗ για τη νέα χρονιά, όμως δεν αποφάσισε ακόμη για την πρόταση που του έχει γίνει από την ηρακλειώτικη ΠΑΕ.

Έτσι, η αγωνία παραμένει, με τις πληροφορίες πάντως να λένε ότι σύντομα αναμένεται η απάντησή του. Ακόμη, ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για τους Ποτουρίδη και Δερμιτζάκη, με τον πρώτο να είναι πιο κοντά στην... έξοδο.

Τέλος, εντός της εβδομάδας θα γίνουν γνωστά τα δύο προπονητικά κέντρα που θα “στρατοπεδεύσει” ο ΟΦΗ για 20 μέρες στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι της ομάδας θα διευθετήσουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες που αφορούν τη διαμονή αλλά και την αγωνιστική δράση με τους φιλικούς αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News