Η πρόταση Παπαδάκη για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΟΦΗ
Η πρόταση Παπαδάκη για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλαμβάνει την λειτουργία του τμήματος ποδοσφαίρου του Ερ. ΟΦΗ και στόχος είναι η άμεση αξιοποίηση του γηπέδου στην περιοχή Λίντο

Mια ολοκληρωμένη πρόταση για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και ακαδημίες), κατέθεσε ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος παρέστη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει προσωπικά το όλο εγχείρημα.

Παράλληλα, ο επιχειρηματίας, ανέφερε ότι στα σχέδια του, είναι η άμεση αξιοποίηση του γηπέδου του ΟΦΗ στην περιοχή του Λίντο, προκειμένου, αυτό να αποτελέσει μια κυψέλη του αθλητισμού του ΟΦΗ.

Ο Αντώνης Παπαδάκης, ανέφερε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία ανέβηκε στην Α’ Εθνική, ενώ αναφέρθηκε στην μεγάλη του επιθυμία, να υποστηρίξει ένα σοβαρό πλάνο για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ (ηλικίες 7-13 ετών) αλλά και σε ηλικίες (13-17 ετών) και μάλιστα ανέφερε ότι για το θέμα αυτό θα έχει άμεσα μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση, ώστε να υπάρχει αγαστή συνεργασία και στο θέμα αυτό.

Η πρόταση του επιχειρηματία και φετινού στυλοβάτη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση του κ. Παπαδάκη με τον Γενικό Αρχηγό του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκο Τσαμπουράκη (απουσίαζε απο τη συνεδρίαση καθώς βρισκόταν στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις), προκειμένου να συζητήσουν συνολικά το όλο πλάνο.

Παράλληλα, θα γίνει και μια συνάντηση, με το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Αντώνη Κοτσιφάκη, προκειμένου να γίνει μια αναλυτική συζήτηση για τις μελέτες που έχουν γίνει, για την αξιοποίηση, του γηπέδου του ΟΦΗ στο Λίντο και που βρίσκεται συνολικά το όλο ζήτημα.

Ο Αντώνης Παπαδάκης πήρε το πράσινο φως απο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ώστε να ξεκινήσει άμεσα  επαφές με την Περιφέρεια Κρήτης και άλλους θεσμικούς φορείς για την αναβάθμιση του γηπέδου του Λίντο, ενώ προτίθεται όπως είπε αν υπάρξει καθυστέρηση, να χρηματοδοτήσει και ο ίδιος το έργο αυτό, όπως επίσης και την αγορά κάποιων λεωφορείων (ΒΑΝ) τα οποία και θα μεταφέρουν τους αθλητές όλων των τμημάτων του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός σύγχρονου ιατρείου για τον ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το οποίο και θα χρηματοδοτήσει αποκλειστικά ο ίδιος, κάνοντας το προσφορά στον ΟΦΗ.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδάκης «μπορούμε να κάνουμε μια επανάσταση , ωστόσο πρέπει όμως πρώτα από όλα να διασφαλίσουμε στα παιδιά, σωστές εγκαταστάσεις και συνθήκες δουλειάς και προπόνησης. Τα γήπεδα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι πάνω σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Πάνω σε αυτό θα επιδιώξω να έχω μια επικοινωνία με τον κ. Μπούση και θα τον ενημερώσω για αυτά που σκέφτομαι ,ώστε ο ΟΦΗ να προχωρήσει ενωμένος σε αυτό. Δυστυχώς φέτος η κατάσταση δεν ήταν καλή. Τα παιδιά της ακαδημίας του ΟΦΗ, δεν είχαν γήπεδο να κάνουν προπόνηση και έκαναν σε άλλα γήπεδα του Ηρακλείου και μάλιστα όχι σε καλές συνθήκες.

Ενώ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία φέτος ανέβηκε στην Α’ Εθνική και θα εκπροσωπήσει το σύλλογο μας στην μεγάλη κατηγορία, αντιμετώπισε επίσης μεγάλα προβλήματα στο γηπεδικό και αναγκάστηκε να δίνει τα παιχνίδια της στο γήπεδο του Κρουσώνα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πιστεύω ότι με καλή θέληση και διάθεση, μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, κάτι πολύ καλό για τον ΟΦΗ».

Ο κ. Παπαδάκης δήλωσε συγκινημένος από την παρουσία του στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Όπως είπε «βρίσκομαι σε ένα ιστορικό χώρο και σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Είμαι λάτρης του Ερασιτεχνικού αθλητισμού και θέλω ανιδιοτελώς να προσφέρω και εγώ σε όλο αυτό. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει 8 τμήματα, 1500 αθλητές σε διάφορα αθλήματα, είναι μια τεράστια δύναμη και πρέπει να στηριχθεί σε γερές βάσεις. Συζήτησα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τον Γιάννη Δανδάλη τις σκέψεις μου και βρήκαμε κοινό μέτωπο συνεργασίας».

Ο Αντώνης Παπαδάκης, παρέστη στην συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον Γιάννη Νικηφόρο, ο οποίος είναι σήμερα τεχνικός διευθυντής της Δαμάστας και διατύπωσε ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές απόψεις.

Ο Γιάννης Νικηφόρος είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και των ακαδημιών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Τόσο ο Αντώνης Παπαδάκης, όσο και ο Γιάννης Νικηφόρος, έγιναν μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News