Φερέιρα στο… 100% για τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Φερέιρα στο… 100% για τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου θα αποκτήσει το σύνολο των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου

Ένα από τα μέτωπα που θα κλείσουν άμεσα για τον ΟΦΗ είναι αυτό του Φελίπε Φερέιρα, τον οποίο η ομάδα του Ηρακλείου θα αποκτήσει πλέον με κανονική μεταγραφή.

Μάλιστα, αυτό θα γίνει με το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, με την Κουρίκο Ουνίδο από την άλλη να κρατάει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Η υπόθεση έχει σχεδόν «κλείσει» και θα ανακοινωθεί, μόλις οι δύο πλευρές ανταλλάξουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Μιγκέλ Μεγιάδο, καθώς υπάρχει συμφωνία με την Τσακαρίτα Τζούνιορς για νέο μονοετή δανεισμό. Ταυτόχρονα υπάρχει προσιτή ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, συγκριτικά με τις 500 χιλιάδες που ήταν φέτος το buy out.

Από κει και πέρα, ανοιχτές είναι οι υποθέσεις των Χουάν Νέιρα, Γιάννη Ποτουρίδη και Γιάννη Δερμιτζάκη. Με τον Αργεντινό έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις και αναμένεται η απάντηση του, ενώ μέσα στην εβδομάδα ίσως υπάρχουν νεότερα και για τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, δεν ενδιαφέρει τον ΟΦΗ η περίπτωση του Ματίας Καβαλιέρι, ενώ σενάρια φέρουν στο προσκήνιο τον 30χρονο μέσο Σταύρο Τσουκαλά. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην ουγγρική Κισβάρντα, όπου είχε 17 συμμετοχές και 4 γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News