Φινάλε με Γιώργο Στρέζο στον ΟΦΗ

ΟΦΗ
Φινάλε με Γιώργο Στρέζο στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 2,5 χρόνια στο Ηράκλειο, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με την ομάδα

Oλοκληρώθηκε σήμερα και επίσημα η συνεργασία του τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου με τον ΟΦΗ.

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Γιώργος Στρέζος υπέγραψε στον ΟΦΗ με πολλές περγαμηνές και δεν άργησε να τις επιβεβαιώσει, αφού καθιερώθηκε κάτω από τα γκολπόστ ενώ την περίοδο 2018-19 ήταν βασικό στέλεχος για την άνοδο στην Super League. Μάλιστα ψηφίστηκε εκείνη τη χρονιά κορυφαίος τερματοφύλακας στην Football League.

 Πέρυσι στην Super League αν και ξεκίνησε έχοντας τον πρώτο λόγο κάτω από τα γκολπόστ, στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Σωτηρίου και σήμερα, μετά από 2,5 χρόνια στο Ηράκλειο, ανακοινώθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Στρέζο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε σημαντική συμβολή τόσο στην άνοδο της ομάδας μας στη Super League όσο και στην επίτευξη του φετινού στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Τέλος και ο Φαζός

Πέρα από τον Στρέζο, ο Ηρακλειώτης αμυντικός Μανόλης Φαζός παρότι έκανε πέρσι γεμάτη χρονιά στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός, έχει ενημερωθεί ότι αυτό το καλοκαίρι θα αποδεσμευτεί από τον ΟΦΗ. Έτσι κλείνει για τον ίδιο ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς ήταν από τα παιδιά που ανδρώθηκαν στην ομάδα, αγωνίστηκε στη δύσκολη εποχή της Γ’ Εθνικής αλλά τώρα θα αποτελέσει παρελθόν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News