«Φωτιές» από τον Πέρσον: «Θα προτιμούσα να φύγει ο Βέρα»

Ποδόσφαιρο
«Φωτιές» από τον Πέρσον: «Θα προτιμούσα να φύγει ο Βέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του σε σουηδική ιστοσελίδα θα συζητηθούν

Ο Έρικ Πέρσον σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Σουηδίας βάζει… φωτιές για τη συνεργασία του με τον Χάιμε Βέρα, τονίζοντας ότι προτιμά να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Οι τοποθετήσεις που φέρεται να έκανε ο Σουηδός επιθετικός θα συζητηθούν και ενδεχομένως δημιουργήσουν θέμα για το μέλλον του στο Ηράκλειο.

«Δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα με τη βίζα. Αισθάνομαι ότι δεν έχω καλή επικοινωνία με τους προπονητές, για μένα θα ήταν καλύτερο να προσλάβουν άλλους», τόνισε ο Πέρσον στο επίμαχο σημείο και πρόσθεσε: «Μίλησα με το δεξί χέρι του προέδρου, τον ρώτησα τι πιστεύουν για μένα και μου είπε ''μας αρέσει αρκετά''. Τότε αναρωτήθηκε πως γίνεται να είμαι εκτός σε 12 παιχνίδια. Τραυματίστηκα και όταν επέστρεψα είχαμε νέους προπονητές. Όλα ξεκινούσαν από την αρχή για μένα, ήθελα να αξιοποιήσω την κατάσταση».

Επίσης, μίλησε για τη συνύπαρξη με τον Γιακουμάκη, εκφράζοντας ουσιαστικά και εδώ παράπονα για τον δικό του χρόνο συμμετοχής: «Την στιγμή που πήγα στον ΟΦΗ, η ομάδα απέκτησε δανεικό έναν επιθετικό από την ΑΕΚ (Γιακουμάκης). Είχαν συμφωνία ότι θα έπαιζε σε κάθε αγώνα, ο σύλλογος πίστευε περισσότερο σε εκείνον, εγώ δεν ήμουν έτοιμος, μόλις είχα αφήσει την Φέλκενμπεργκ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News