Γιόρτασαν την άνοδο οι Γυναίκες του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Γιόρτασαν την άνοδο οι Γυναίκες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσκεκλημένες στο σπίτι του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη που στήριξε οικονομικά την φετινή τους προσπάθεια…

Τα επινίκια για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία πήρε το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική και επιστρέφει με φόρα στην Α’ Εθνική, καλά κρατούν...Μετά την όμορφη γιορτή, που έγινε στο "Γεντί Κουλέ", για την άνοδο, σειρά είχε, το… πάρτι που έκανε στα κορίτσια του ΟΦΗ, στο σπίτι του στην Χερσόνησο, ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης.

Ο άνθρωπος που στήριξε οικονομικά το φετινό εγχείρημα, αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης και τα κορίτσια του ΟΦΗ, πέρασαν μια όμορφη οικογενειακή μέρα την Κυριακή (2/6), με… πολλές βουτιές στην πισίνα, μπάρμπεκιου με πολλά εδέσματα και υπέροχο φαγητό αλλά και πολύ κέφι, πολύ χορό και τραγούδι!

Ο Αντώνης Παπαδάκης, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τα κορίτσια του ΟΦΗ, για την επιτυχία τους και την εικόνα που βγάζουν σαν δεμένο σύνολο και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά τους και στην Α’ Εθνική.

Όταν μάλιστα εμφανίστηκε και μια τούρτα στα χρώματα του ΟΦΗ, που έγραφε «πρωταθλήτριες 2018-19» τα κορίτσια του ΟΦΗ, τραγούδησαν με τον Αντώνη Παπαδάκη, όλες μαζί το «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει» σε μια κορυφαία στιγμή για την εκδήλωση.

Το πάρτι κράτησε μέχρι το βράδυ και η βραδιά έκλεισε με ευχές για καλό καλοκαίρι και ραντεβού την επόμενη χρονιά, με τα κορίτσια του ΟΦΗ στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής.

Συγχαρητήρια στη νέα δημοτική αρχή

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει τον Βασίλη Λαμπρινό για την επανεκλογή του αλλά και τον Γιάννη Κουράκη και τον Γρηγόρη Πασπάτη, ζητώντας και από τη νέα δημοτική αρχή να στηρίζει τον αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει το νέο δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό για την επανεκλογή του και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο του, για την συνεχή καλυτέρευση και την ανάπτυξη της πόλης μας, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο για όλους μας.

Παράλληλα, εύχεται, η νέα δημοτική αρχή, να συνεχίσει να στηρίζει τον αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας και του πολιτισμού μας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει ακόμη τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο Γρηγόρη Πασπάτη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και επίλεκτο μέλος του σωματείου μας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει ακόμη τον Γιάννη Κουράκη, ένα άνθρωπο, που έχει βοηθήσει σημαντικά το σωματείο μας, για τον αγώνα που έδωσε.

Ακόμη, συγχαίρουμε τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν, από όλες τις παρατάξεις και τους ευχόμαστε η παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο να συνοδευτεί με θετικές ενέργειες και αποφάσεις για την πόλη μας.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, συγχαίρει όλους τους δημάρχους που εκλέχθηκαν στον ευρύτερο νομό Ηρακλείου.

Στόχος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι να συνεργαστεί με όλους, για το καλό του αθλητισμού»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News