“Πυρετός” επαφών σε όλα τα μέτωπα για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ
“Πυρετός” επαφών σε όλα τα μέτωπα για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτος στη λίστα ο Νέιρα για την επόμενη ανανέωση – Τι γίνεται με την περίπτωση Ιατρούδη

Μέρα με τη μέρα, η καθημερινότητα των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι όλο και πιο έντονη. Το "χτίσιμο" της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι στο επίκεντρο και οι επαφές αφορούν όλα τα κομμάτια του... παζλ.

Ο διευθυντής Ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς, έχει καθημερινές συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοι μένουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Στον ΟΦΗ επιθυμούν στην πρώτη λίστα να είναι ο Χουάν Νέιρα, καθώς υπάρχουν συζητήσεις για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Την ίδια ώρα, και τα μεταγραφικά έρχονται όλο και πιο έντονα στο προσκήνιο, αφού έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η περίπτωση του Γιάννη Ιατρούδη δεν είναι εύκολη, όμως οι "ασπρόμαυροι" θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για τον επιθετικό του Εργοτέλη. Αυτό δείχνει και η πρόταση που έχουν καταθέσει (200 χιλιάδες ευρώ λένε οι πληροφορίες), ενώ "μαρτυρά" και τη δυναμική που θέλουν να αναπτύξουν, εστιάζοντας και στα κορυφαία ταλέντα της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News