ΟΦΗ

Το ερώτημα της πιάτσας για Βέρα και Δέλλα...

Οι φίλοι του ΟΦΗ συζητούν τα σενάρια με αφορμή την αποκάλυψη Βέρα με την UEFA. όμως...

Με το που κυκλοφόρησε η είδηση για το πρόβλημα στο προπονητικό δίπλωμα του Βέρα στην Uefa, άρχισαν στην πιάτσα οι συζητήσεις για τον Τραϊνό Δέλλα, το όνομα του οποίου περιλαμβάνονταν στο ένα τρίτο των «αποκαλύψεων» του Γιώργου Γεωργίου, που προκάλεσαν την έξωσή του από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης, με τη φράση «Επόμενος προπονητής του ΟΦΗ θα είναι ο Τραϊνός Δέλλας»!

Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και στην προκείμενη περίπτωση, εφόσον ο Βέρα δεν καταφέρει να πείσει την Uefa για τα κριτήρια ισχύος του προπονητικού του διπλώματος στην Ευρώπη, μπορεί να κλείσει ως πραγματικότητα.
Το ότι υπάρχει θέμα Βέρα, το έθεσε άλλωστε ο ίδιος στη «latercera.com» της Χιλής. (Και με τον Γιώργο στο Σικάγο…)

Είναι ευρέως γνωστή επίσης, η στενή σχέση του Έλληνα προπονητή και της συζύγου του Γωγώς Μαστροκώστα, μέσα από την κουμπαριά, με την οικογένεια Μπούση.

Δεν θα μπούμε σε εμπλοκή σεναρίων, όμως, ο Δέλλας που είχε πρωταγωνιστήσει στο περιστατικό που τελείωσε τον Παπαδόπουλο από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, (έτερον εκάτερον), είναι κατά τεκμήριο καλός προπονητής και χαίρει εκτίμησης από ποδοσφαιριστές που έχει συνεργαστεί μαζί τους.

Από την άλλη, ο κ. Μπούσης, έτσι κι αλλιώς, μέσα από την οκτάμηνη  εμπειρία του στον ΟΦΗ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει μορφώσει γνώμη για πολλά θέματα και παράλληλα έχει λάβει εισηγήσεις για την αναδιάταξη καταστάσεων σε αποδοτικότερες βάσεις.


Εκτιμάται ότι θα κριθεί, στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, όταν ο Χάιμε Βέρα, που έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ έως το 2021, θα έχει κινήσει το ζήτημα των απαιτήσεων της Uefa, αναφορικά με τα κριτήρια που απαιτούνται, σε σχέση με την ισοβαθμία του προπονητικού του διπλώματος με αυτό της Συνομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής.

-Τελευταία παρουσία του Δέλλα στο προσκήνιο ήταν από την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.: «Όταν γνωριστήκαμε ήταν ακόμη παιδί. Αργότερα με τη δουλειά του έγινε πραγματικός πρωταθλητής και είδωλο για τη Ρόμα. Σήμερα τελειώνει μια όμορφη ιστορία που όλα τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο και ονειρεύονται θέλουν να κάνουν πραγματικότητα. Είσαι παράδειγμα για όλους. Μεγάλε, Λέλε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια