Οι Γυναίκες ΟΦΗ… έβαλαν ξανά φωτιά στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ
Οι Γυναίκες ΟΦΗ… έβαλαν ξανά φωτιά στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη γιορτή τίτλου και ανόδου στην Α’ Εθνική Γυναικών

Λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική παραμονή του ΟΦΗ στην Super League, πήραν σειρά οι Γυναίκες του ΟΦΗ για να πανηγυρίσουν την δική τους άνοδο στην Α’ Εθνική!

Ήταν η φιέστα για τις πρωταθλήτριες στον 4Ο Όμιλο της Β’ Εθνικής μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, πυροτεχνήματα και καπνογόνα και μαζί με τις Γυναίκες, γιόρτασαν και τα υπόλοιπα τμήματα του ΟΦΗ σε μια υπερ-ομιλίτικη εκδήλωση!

Οι Γυναίκες ΟΦΗ πέρα από την δική του απονομή, τίμησαν ακόμα τον Eρασιτέχνη ΟΦΗ, για την συμπαράσταση στο γυναικείο ποδόσφαιρο του ΟΦΗ, την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τη νέα εποχή που διαγράφει, το τμήμα βόλει του ΟΦΗ για την ιστορική άνοδο στην Α1, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ για την άνοδο στην Β’ Εθνική και την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης. Επίσης, τιμήθηκε η Μαρία Αραβιάκη του ΟΦΗ, η οποία με 17 γκολ, αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της Β' Εθνικής!

Ωστόσο η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο όταν η Γυναικεία Ομάδα ΟΦΗ στήριξε τον στυλοβάτη της, τον άνθρωπο που εξ’ αρχής πίστεψε στην προσπάθεια των κοριτσιών και ήταν ο βασικός χρηματοδότης, τον Αντώνη Παπαδάκη. Οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας του έδωσαν την τιμητική πλακέτα, με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας πως και του χρόνου θα είναι δίπλα στα κορίτσια του ΟΦΗ.

Την κούπα στα κορίτσια του ΟΦΗ, έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο Αντώνης Παπαδάκης, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ενώ το παρών από την ΕΠΣΗ έδωσαν ακόμα ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Θεόφιλος Ασλάνης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης και ο υπεύθυνος Μικτών Ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News