Βέρα: «Ο κόσμος με φιλούσε, όπου πάω με κερνάνε»

ΟΦΗ
Βέρα: «Ο κόσμος με φιλούσε, όπου πάω με κερνάνε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του μίλησε στη Χιλή ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ο Χάιμε Βέρα μίλησε στην Χιλή για τα όσα πέτυχε φέτος με τον ΟΦΗ, λέγοντας πως ο κόσμος της ομάδας του δείχνει συνεχώς την αγάπη του.

«Το πάρτι είχε διάρκεια μέχρι την επόμενη ημέρα. Ο κόσμος με φιλούσε. Όπου πάω με κερνάνε και δεν με αφήνουν να πληρώσω. Για καφέ, για φαγητό, για ποτό. Όλοι μας βρισκόμασταν για μήνες υπό πίεση, αλλά υπήρξε ανακούφιση. Αυτό σημαίνει πως τα πήγαμε καλά. Πριν από 27 χρόνια ήμασταν εδώ σαν παίκτες και τα συναισθήματα είναι έντονα. Ήταν δύσκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Για την επικοινωνία που έχεις με τους παίκτες του: «Δεν μιλάω ελληνικά, αλλά μπορώ να συνεννοηθώ με τους παίκτες μου. Έχουμε Δανό, Γάλλο, Σουηδό, Ιβοριανό, Πορτογάλο, Βραζιλιάνο και δύο Αργεντινούς. Έτσι χρησιμοποιούμε τα αγγλικά και καταλαβαινόμαστε».

Για την Κρήτη: «Το νησί έχει καλοκαίρι για περίπου οκτώ μήνες τον χρόνο. Υπάρχουν παντού παραλίες και ρεστοράν. Εγώ πάντως δεν θα πάω ακόμα διακοπές, καθώς πρέπει να οργανώσω την προετοιμασία που θα κάνουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News