Ο Θεός ή ο Χίτσκοκ έγραψε το σενάριο για τον ΟΦΗ;

Απόψεις
Ο Θεός ή ο Χίτσκοκ έγραψε το σενάριο για τον ΟΦΗ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απερίγραπτο να το ζεις πόσο μάλλον να το περιγράψεις. Η μαγεία του ποδοσφαίρου ήταν σαν έβαζε τα πράγματα σε μια σειρά βγαλμένη από το… Άγιαξ-Τόττεναμ!

Γλυκό υπέροχο, συναισθηματικό με εναλλαγές που έκαναν τις καρδιές να χτυπούν δυνατά αλλά  ασύγχρονα και μια απίστευτη ροή βγαλμένη από ταινίες θρίλερ του Χίτσκοκ!

Ο ΟΦΗ πέτυχε τον στόχο της παραμονής, προς όφελος του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου και η επόμενη μέρα θα χαραχτεί μέσα από όλη αυτή την εμπειρία των μπαράζ απέναντι στον αξιόμαχο Πλατανιά, αλλά και την ίδια την διαδρομή μιας χρονιάς που αφήνει δυνατά αποτυπώματα και μαζί πολλά μαθήματα που το αξέχαστο γκολ του Ναμπί  στις καθυστερήσεις θα υπενθυμίζει κάθε στιγμή.

Η αλήθεια είναι ότι παρά την ανησυχία μας πριν τον αγώνα με το 0-0 στα Περιβόλια και την ενέργεια που έβγαζε η ομάδα των Χανίων, δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι ο ΟΦΗ της νέας μέρας, και των πολλαπλών περιπετειών των περασμένων χρόνων, θα έχανε αυτή την ευκαιρία να συνεχίζει τη διαδρομή του στη Σούπερ Λίγκα!

Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πιστοποίησε και σε αυτή την κρίσιμη μάχη μέσα από την ενέργεια του κόσμου του που δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι το γκολ του Παπουτσάκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων θα ήταν αυτό που θα καθόριζε το αποτέλεσμα.

Το έβλεπες στα βλέμματα και στις στάσεις προσευχής των φίλων του, που μαζί με την ομάδα πέρασαν εναλλάξ την κόλαση με τον παράδεισο για να παραμείνουν στους κήπους της ευφορίας μέσα από την τρύπα που ο Ναμπί πέρασε την μπάλα τέσσερα λεπτά αργότερα, μάλλον ήταν ένα σενάριο που θα μπορούσε να είχε κανονίσει ο ίδιος ο Θεός!

Τέλος καλό, με πολλαπλά μαθήματα προς τις ηγεσίες για μια προκλητική χρονιά που έρχεται με 14 ομάδες στην κατηγορία που ο ΟΦΗ αναμένεται να συνεχίσει μια πρωταγωνιστική πορεία που ταιριάζει, στο προφίλ και την ίδια την αξία του.

Μέρα χαράς και ισορροπίας για σχόλια που θα πιάνουν εκείνα που έβγαζαν την ψυχή στη διάρκεια του αγώνα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News