Πιστοποίηση καθολικής ανωτερότητας ΟΦΗ

Απόψεις
Πιστοποίηση καθολικής ανωτερότητας ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή τη φορά ο ΟΦΗ καλείται να δώσει καθολική πιστοποίηση της ανώτερης κλάσης του επί του Πλατανιά, μετά την επιμέρους Σουπερλιγκάτη εμφάνισή του στα Περβόλια. Νίκη και πάμε σε μια καλύτερη μέρα, η αποστολή του. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες και κουβέντες σαν σε «pregame». Νίκη! Αυτή η λέξη ηχεί δυνατά σε όλη την ομάδα και τον κόσμο της και είναι η μοναδική που διαλύει παντελώς το αποτέλεσμα της πρώτης πράξης, πάνω στο οποίο θα προσπαθήσει να «χτίσει» ο αντίπαλός του… Ότι κριτική έγινε στο ματς της Κυριακής, πάει, πέρασε. Όλα τα φλας πέφτουν στην τελική μάχη που έρχεται για την απλή ανατροπή του πάντοτε περίεργου για την περίπτωση 0-0!

-Μια κάρτα κόστισε από τη μακριά λίστα των οριακών κι αυτή σε βάρος του ΟΦΗ με τον Γιαννούλη να μην παίζει στο ματς της Τετάρτης. Ο Τζήλος ήταν προστατευτικός με τον Πλατανιά, ειδικά σε δύο φάσεις. Σκέψου, από τους «11», έξι παίκτες που ήταν στο όριο ξεκίνησαν βασικοί και «ένας» ως αλλαγή!

-Αλλά ας είναι… Ελπίζοντας ότι τώρα ο Κομίνης θα είναι όπως… ορίζουν οι κανονισμοί.

-Ο Χάιμε Βέρα καλείται να βρει τα καλύτερα αντίδοτα για να καλύψει τα κενά που αφήνουν οι σημαντικές απουσίες στην αμυντική γραμμή και να έχουν αυξημένη εγρήγορση οι παίκτες του σε κάθε φάση. Σε αυτά τα ματς μετράει η φλόγα και η δίψα με το πάθος της επιτυχίας.

-Ομάδα και κόσμος διακατέχονται από την αισιοδοξία της νίκης του ΟΦΗ, πιστεύοντας ότι ένας ΟΦΗ όπως στα τελευταία ματς της έδρας με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό θα δημιουργήσει κατάσταση πανηγυρισμών και συγκινήσεων, χωρίς καν να υποτιμηθεί ο πράγματι «σκληρός» αντίπαλος, όπως είχε χαρακτηρίσει τον Πλατανιά ο Νίκκι Παπαβασιλείου…

Αυτό το «θα περάσει ο ΟΦΗ, όμως…» έλεγε όλη την αλήθεια. Το ματς τελικός μετά την εμπειρία των Περιβολίων, κάνει ολοφάνερη την απαίτηση!

ΟΦΗ εντός... Πλατανιάς εκτός έδρας: Σπάζοντας τους αριθμούς που τους ακολουθούν

-Ο Πλατανιάς κράτησε το αήττητο στην έδρα του και με τον ΟΦΗ κι αυτό έχει τη σημασία του, καθώς –απέναντι σε υπέρτερο αντίπαλο- του τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Το 0-0 εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ματς. Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη επομένως γκολ και πρωτίστως μη δεχτεί γκολ στο «Γεντί Κουλέ», αφού η ισοπαλία με γκολ ευνοεί την ομάδα των Χανίων.|

Για να δούμε και τα στατιστικά που ακολουθούν από την κανονική περίοδο τους κρητικούς μονομάχους.

-Ο ΟΦΗ στα 15 ματς έδρας κέρδισε μόλις τα 5, υποχρεώθηκε σε 6 ισοπαλίες και ηττήθηκε 4 φορές. Μάζεψε 21 βαθμούς κιι ο δείκτης των γκολ μόλις 16-15.

-Ο Πλατανιάς στα 15 ματς εκτός έδρας, νίκησε μόλις σε τέσσερα ματς (με Καραϊσκάκη, Ηρόδοτο, Απόλλωνα Πόντου και Αιγινιακό), πήρε 6 ισοπαλίες και ηττήθηκε 5 φορές. Συνολικά 18 βαθμοί και υπέρ του ο δείκτης των γκολ με 20-15. Υπάρχει δηλαδή μια αντιστοιχία.

Το μπαράζ ΟΦΗ – Πλατανιάς, ασφαλώς έχει τη δική του λογική καθώς υπερβαίνει μια αναμέτρηση σειράς ως τελικός με έπαθλο την μεγάλη κατηγορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News