Βέρα: Την Τετάρτη να κάνουμε το ματς της χρονιάς!

ΟΦΗ
Βέρα: Την Τετάρτη να κάνουμε το ματς της χρονιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Αλεχάντρο Ίσις...

Ο Χάιμε Βέρα μίλησε μετά το παιχνίδι στα Περιβόλια τόσο για την αποψινή μάχη με τον Πλατανιά όσο και για το 2ο ματς που θα γίνει την Τετάρτη στο Ηράκλειο.

Αρχικά είπε: "Ήταν δύσκολος αγώνας. Όλα θα κριθούν σε 180 λεπτά όμως. Δεν ήμασταν καλοί στο πρωτο μέρος αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Ωστόσο δεν σκοράραμε και δεν κερδίσαμε. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος και δεν κρατήσαμε μπάλα, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί μας να κρατήσουν εύκολα το "μηδέν". Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πιο ψηλά, είχαμε την κατοχή αλλά το γεγονός πως είχαμε να παίξουμε 15 μέρες μας επηρέασε". 

Ο Χιλιανός είπε μια χαρακτηριστική ατάκα όταν αναφέρθηκε στο δεύτερο και καθοριστικό μπαράζ: "Πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Τετάρτη. Για την ακρίβεια πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι στη σεζόν!"

                                   Ίσις: Θα είναι διαφορετικά στο γήπεδό μας

Δηλώσεις έκανε και ο Αλεχάντρο Ίσις ο οποίος είπε: "Ο κόσμος ήταν κοντά μας και σήμερα, είναι συνέχεια κοντά μας. Την Τετάρτη θα παίξουμε ομως στο δικό μας γήπεδο και θα είναι διαφορετικά για μας. Με τον κόσμο μας και με περισσότερο πάθος πιστεύουμε πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε..."

* Η αποστολή του ΟΦΗ θα διανυκτερεύσει απόψε στα Χανιά και θα αναχωρήσει πρωί Δευτέρας για το Ηράκλειο και το ΒΑΚ όπου θα γίνει πρωινή προπόνηση...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News