ΟΦΗ

Έκκληση της ΠΑΕ στον κόσμο του ΟΦΗ να μην πάει στα Περιβόλια

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε θέση μετά την αρνητική εξέλιξη για τα εισιτήρια και ζητά από τον φίλαθλο κόσμο της να μην ταξιδέψει στα Χανιά

Με στόχο την προστασία της ομάδας, μετά την απόφαση της Αστυνομίας να μην επιτρέψει την μετακίνηση οπαδών, η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε πριν λίγο επίσημη θέση και κάνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να μην πάρει την Κυριακή στα Χανιά για να παρακολουθήσει το μπαράζ με τον Πλατανιά. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ' όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ' όλους μας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο "Θ. Βαρδινογιάννης"!»

Σχόλια