Ο ΟΦΗ «το έχει» (και) στα μπαράζ!

Απόψεις
Ο ΟΦΗ «το έχει» (και) στα μπαράζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο κόσμος του ΟΦΗ πιστεύει στην ομάδα του και μεταδίδει ακλόνητη πίστη για την «ομιλίτικη» επικράτηση στα μπαράζ με τον Πλατανιά. Το εισπράττουμε καθημερινά από τις συζητήσεις. Παντού.

Ο ΟΦΗ των τελευταίων αγωνιστικών της περιόδου με τα αποτελέσματά του που έφεραν την μερική ανατροπή και την ομάδα σε θέση διεκδίκησης παραμονής μέσω μπαράζ, είδε ότι υπάρχει άνοδος και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο.

Όμως το κάθε μπαράζ είναι κι ένας γρίφος που έχει αφετηρία τις πιθανότητες του 50-50, με το φαβορί και του αουτσάιντερ του.

Με αυτή τη βάση το φαβορί, όπως εν προκειμένω ο ΟΦΗ, πάει πιο συγκεντρωμένος στον στόχο του και είναι κάτι που το υποστηρίζουν δυνατά, οι πιο ρεαλιστές και γνώστες του ποδοσφαίρου.

Όπως είπε ο Νίκκι Παπαβασιλείου, ο ΟΦΗ είναι άλλη κλάση και θα είναι ο νικητής των μπαράζ με τον Πλατανιά, υπάρχει όμως ένα «όμως» που δεν είναι άλλο από την δέουσα προσοχή που απαιτεί αυτή η διαδικασία.

Όπως καλά λέει ο Αλέξης Κούγιας, αυτά είναι "κωλοπαίχνιδα" και δεν μπορείς να παραμελήσεις τον ρόλο που παίζουν οι διαιτητές που θα οριστούν πέρα από το κύριος μέρος των αγώνων που αφορούν την κατάσταση που βρίσκεται η κάθε ομάδα.

Η σειρά των αγώνων πρώτα στα Περιβόλια και το δεύτερο στο «Γεντί Κουλέ», δίνει την κλασική ρότα για το φαβορί στο να πάρει αποτέλεσμα που θα κάνει το επαναληπτικό ματς στην έδρα, πιο ασφαλές.

Όλες οι πλευρές, θα χρειαστεί να μεριμνήσουν με τον αρτιότερο τρόπο την οργάνωση των αγώνων και να εργαστούν δραστήρια και επικοινωνιακά για την ασφαλέστερη διεξαγωγή τους.

Το ζητούμενο δεν είναι απλά μια πρόκριση… σε μια επόμενη φάση του κυπέλλου, ακόμη και σε τελικό, αλλά μια πανάκριβη στόχευση που σηματοδοτεί την παρουσία της νικήτριας στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, με ότι αυτό συνεπάγεται! O ΟΦΗ το έχει, αρκεί να μην υποτιμήσει…

- Κινήθηκαν δραστήρια από τον ΟΦΗ για την κλήρωση των μπαράζ , βλέποντας ότι κάθε μέρα που περνάει γίνεται επικίνδυνη με τις συνήθειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

-Η αγωνιστική κατάσταση στην ομάδα και η εκτίμηση για το πόσο είναι ανεβασμένη, δεν χωρούσε ολιγωρίες…

- Ο Πλατανιάς πιστεύει επίσης ότι μπορεί να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία και είναι αναμενόμενο ότι θα το προσπαθήσει πολύ δυνατά και στα δύο παιγνίδια, ξέροντας ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος.

- Συνήθως το αποτέλεσμα του πρώτου, έχει μεγάλη επιρροή εν όψει του δεύτερου αγώνα και αναμένεται πως και οι δύο θα τα δώσουν όλα, για έξυπνες τακτικές και αγωνιστικό πάθος να το πετύχουν.

- Δεν είναι καλό μπαλάκι πάντως αυτά που βγήκαν από την άτυπη σύσκεψη στα Χανιά. Και στα δύο ματς, αξίζει να υπάρχουν φίλοι και των δύο Κρητικών ομάδων. Δεν νοείται αλλιώς ποδόσφαιρο, όπως το ζήσαμε και στον τελικό του κυπέλλου. Αν συνεχίσουν με αυτή τη φοβία και στην περιφέρεια της χώρας, σε λίγο θα γίνονται ματς… και χωρίς ομάδες.

-Όχι άλλη εικονική πραγματικότητα… Οι διοργανώσεις σε πραγματικά γήπεδα δεν είναι παιγνίδια play station…

-Οι έδρες που αναδείχτηκαν από την κληρωτίδα, είναι αποτέλεσμα διαδικασίας που προβλέπεται από τον ΚΑΠ και δεν επιδέχονται αλλαγή και τούμπες από τους ποδοσφαιρικούς κανονισμούς. Μόνο σε χώρες που ανήκουν σε σφαίρες παραπετασμάτων, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε άλλο με την παραμικρή δικαιολογία…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News