Ο ΟΦΗ με επιστολή του ζητά άμεσα κλήρωση και ορισμό μπαράζ!

ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ με επιστολή του ζητά άμεσα κλήρωση και ορισμό μπαράζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι κινήσεις από την ΠΑΕ ΟΦΗ για να μην υπάρξει νέα καθυστέρηση στην διαδικασία

Χωρίς να υπάρξει κάποια πρωτοβουλία από την ΕΠΟ σχετικά με τον ορισμό του μπαράζ και την κλήρωση έχει κυλήσει η σημερινή ημέρα, με αποτέλεσμα στον ΟΦΗ να ανησυχούν και έτσι να στέλνουν επιστολή σε ΕΠΟ και Πλατανιά.

Με αυτή την επιστολή ζητούν να γίνει αύριο Τετάρτη 15/05 η κλήρωση και ο άμεσος ορισμός των αγώνων. Μεταξύ άλλων στην επιστολή η ΠΑΕ ΟΦΗ σημειώνει ότι:

«Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη 15/5/19.

Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. 

Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός για διεξαγωγή των αγώνων στις 15/5 και 19/5 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/6 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές».

Να τονίσουμε ότι η Football League έχει ορίσει για αύριο την μερική επικύρωση της βαθμολογίας αλλά στον ΟΦΗ ανησυχούν ότι αν η κλήρωση δεν γίνει ως την Πέμπτη, τότε δεν θα προλάβουν να παίξουν την Κυριακή το πρώτο παιχνίδι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάλογο αίτημα για να ξεκινήσουν τα μπαράζ θα κάνει και η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Σε περίπτωση λοιπόν που υπάρξει κωλυσιεργία από την ΕΠΟ και δεν γίνει αύριο ή το αργότερο την Τρίτη η κλήρωση, τότε πάμε για μπαράζ τις δύο επόμενες Τετάρτες, 22/05 και 29/05.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News